Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

/
/
0 24.01.2019 10:54:46

PRESENEČENJE! Slovenski kapetan zapušča evropskega prvaka! Se bo (znova) združil z NAJVEČJIM?

Nikola Karabatić in Vid Kavtičnik
Grega Wernig
V Montpellieru so v času SP v Nemčiji in na Danskem presenetili z najavo številnih kadrovskih sprememb. Med odpisanimi je tudi Vid Kavtičnik.

V Montpellieru v svoji zgodbi v bodoče ne vidijo več kapetana slovenske reprezentance Kavtičnika, Arnauda Binga in Mamdouha Shebiba, ki bodo za aktualnega evropskega prvaka igrali le še do izteka sezone. Takrat se bodo moštvu, ki ga že četrt stoletja vodi Patrice Canayer, pridružili okrepitvi iz Barcelone Gilberto Duarte in Yanis Lenne, Alexis Borges iz Porta, Marin Šego iz Szegeda in Hugo Descat iz Dinama Bukarešte. Ob tem so pogodbe s francoskim velikanom podaljšali Valentin Porte, Diego Simonet, Jonas Truchanovicius, Melvyn Richardson, Nikola Portner in Kyllian Villeminot, medtem ko je usoda legende Michaëla Guigouja še nejasna.

Kavtičnikove ere v Montpellieru bo poleti po kar 10 letih, treh naslovih francoskega prvaka, 12 takšnih in drugačnih (super)pokalnih lovorikah in najdragocenejši zlati kolajni za naslov v ligi prvakov torej konec. ’Slovenska mafija’ s francoskega juga, katere del so bili tudi Gajić, Dolenec, Gaber, Mačkovšek, mlajši Žvižej in Prošt, bo tako dokončno propadla. Naslednja destinacija? Francoski mediji poročajo predvsem o možnosti ponovne združitve z najboljšim prijateljem Nikolo Karabatićem. Po Montpellieru in Kielu še v Parizu? Sliši se kar malo neverjetno. Ali pač ne?

Članki iz rubrike