Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

STA
STA
0 23.01.2019 22:16:46

ACH Volley do nove zmage v srednjeevropski ligi

www.alesfevzer.com
Odbojkarji ACH Volleyja so v svoji sedmi tekmi srednjeevropske lige šestič zmagali. V dvorani Tivoli so bili s 3:1 (17, -19, 18, 16) boljši od Union Reiffeisen Waldviertla.

* Dvorana Tivoli, gledalcev 35, sodnika: Brlas, Rajković (oba Hrvaška).
* ACH Volley: Kovačič, Purič 4, Pavlović 4, Satler, Pleško, Brulec, Đirlić 6, Okroglič 11, Mantha 10, Vilimanović 4, Pokeršnik, Videčnik 10, Polujan 21.
* Union Raiffeisen Waldviertel: Binder, Plizga 3, Schober 3, Bornemann 15, Bartoš 1, Tille, Fullerton 3, Boff 9, Hahn, Szarek 16, Siwczyk 5.Odbojkarji ACH Volleyja so v srednjeevropski ligi vknjižili nove točke in to na način, ki je za njih kar značilen. Proti povprečni avstrijski ekipi, ki jih je namučila že na prvi medsebojni tekmi, doma jim celo odščipnila točko, se niso posebej naprezali. Motiv spet ni bil na visoki ravni, to se je najbolj videlo v drugem nizu, ki so ga Ljubljančani s slabo končnico izgubili. A to ni imelo vpliva na zmagovalca, v naslednjih dveh nizih so bili slovenski prvaki bolj zanesljivi in so se utrdili na prvem mestu prvenstvene razpredelnice, pred Posojilnico Dob imajo zdaj ob istem številu odigranih tekem štiri točke prednosti.

Prvi igralec tekme, v katerih so bili gostitelji boljši v vseh elementih, je bil Timofij Polujan, dosegel je 21 točk, od tega pet z asi, nekaj težav je imel le pri sprejemu. V napadu je bil zelo učinkovit tudi Jori Mantha, tako kot tudi Matic Videčnik je prispeval deset točk, a praktično ni naredil napake.

Značke: odbojka, evropa

Članki iz rubrike