Zvezdana Mlakar 1 Odkrito.si

Zvezdana Mlakar o partnerju: Verjetno sva tudi ...

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

alenka bratusek bobo1 Svet24.si

Je ministrica Alenka Bratušek izsiljevala župana...

6_boštjan Romih z Danom in Lilo Svet24.si

Boštjana Romiha divjanje ni zanimalo

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

ilka štuhec Njena.si

Ilka Štuhec navdušila v kopalkah in sporočila ...

STA
STA
0 23.01.2019 22:18:00

Calcit z lahkoto prek Madžarov

Klemen Brumec
Odbojkarji Calcita Volleyballa so v sedmem krogu srednjeevropske lige premagali madžarski Vegyesz Kazincbarciko s 3:0 (23, 12, 19).

* Športna dvorana Kamnik, gledalcev 150, sodnika: Schimpl, Juraček (oba Slovaška).
* Calcit Volley: Hribar, Bregar 11, Golob, Jereb 1, Podobnik, Vidmar, Babkov 11, Štalekar 7, Kvas, Lakner 1, Kotnik 2, Štembergar Zupan 16, Ivković 1.
* Vegyesz Kazincbarcika: Dudas, Paez 2, Juhasz 4, Banai 1, Toronyai, Szabo 8, Milev 8, Nemeth 6, Arva, A. Gebhardt, Macko, N. Gebhardt.Odbojkarji Calcita so gladko prišli do četrte zmage v tem tekmovanju, s katero se utrdili na tretjem mestu. Največ zaslug za to ima prvi niz, v katerem so Kamničani ves čas zaostajali, v končnici pa spreobrnili izid v svojo korist. To jim je še dodatno pomagalo pri samozavesti, v drugem nizu so tekmeca povsem nadigrali, precej boljši pa so bili tudi v tretjem.

Najboljša igralca tekme sta bila bloker Miha Bregar, k zmagi je prispeval šest blokov in 11 točk, in domači kapetan Andrej Štembergar Zupan, ki je bil s 16 točkami najučinkovitejši igralec tekme, ki jo je odločil predvsem sprejem. Z njim so imeli Madžari veliko težav, Slovenci, ki so zbrali kar precej napak (15 s servisi), so jim zabili tudi deset asov.

Značke: odbojka, evropa

Članki iz rubrike