profimedia-0344545381 Svet24.si

FOTO: Putin družinam mobiliziranih zagotavlja 5 ...

Jasleen Kaur, singh Svet24.si

FOTO: Delavec v sadovnjaku našel trupla ...

Kustrin1 Necenzurirano

Kuštrinovi prvoborci delajo pri zasebnikih

jansa putin re Reporter.si

Izrojena slovenska desnica: kako se Janez Janša ...

olimpija green dragons Ekipa24.si

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz ...

teja-kralj Njena.si

Exatlon: Teja v bolečinah, a z veselo novico

vincic Ekipa24.si

Uh, kaj mu počnejo navijači Barce! Slovenskemu ...

nu
nu
0 17.09.2022 15:52:58

Mladi vratar Olimpije Matevž Vidovšek z ostrimi kritikami nad slovensko televizijo!?

alesfevzer.com
Močno je udaril.

Trenutno poškodovani vratar Olimpije Matevž Vidovšek je v intervjuju za Sportal govoril o številnih temah, med drugim se je dotaknil tudi izpada Ljubljančanov iz Evrope v letošnji sezoni, potem ko je bil od zmajev boljši romunski klub Sepsi, ki je slavil po streljanju enajstmetrovk. 


Zanimivo, v Romuniji je Olimpija izgubila z 1:3, ob tem je Matevž Vidovšek obranil kar dve najstrožji kazni Romunom, na Stožicah je Olimpija slavila z 2:0. In ker je Uefa ukinila pravilo gola v gosteh, so sledile enajstmetrovke, v katerih je bil boljši Sepsi. "V Ljubljani smo odigrali eno od najboljših tekem, odkar nas vodi Riera. Škoda za vse skupaj, a izvajanje 11-metrovk je resnično loterija. Na žalost se nam ni izšlo," je dejal Vidovšek. 

In ob opombi, da si prve tekme s Sepsijem slovenski ljubitelji nogometa niso mogli ogledati preko televizijskih ekranov, saj noben od ponudnikov ni prenašal dvoboja iz Romunije, dodal: "Tisto je bila sramota za slovensko televizijo. Ko igrajo slovenski klubi evropske tekme, pa sploh ni pomembno, če je to Olimpija ali kdo drug, bi se moralo takšne dogodke prenašati. Moramo vedeti, da zastopamo državo in da mora to spremljati vsa Slovenija." 

Članki iz rubrike