Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
1 07.09.2018 21:14:16

ŠOK za Branka Tamšeta! Po zlatem Ocvirku ostal še brez enega OSTROSTRELCA, ki se je preselil v ...

Branko Tamše
alesfevzer.com
Iz rokometnega kluba Celje Pivovarne Laško so sporočili, da sta pred začetkom prvenstvenega dela sezone 2018/19 v druge sredine selita dva igralca. Dani Dujšebajev se vrača v poljske Kielce, Gregor Ocvirk pa bo v prihodnje nastopal za makedonski Vardar.

Celje Pivovarna Laško se je s poljskimi Kielcami dogovoril za prekinitev posoje za levega zunanjega igralca Dujšebajeva. Ta se je v pretekli sezoni pridružil celjskemu klubu, kjer je nastopal kot posojeni igralec Kielc, kjer sta že njegov oče Talant Dujšebajev in njegov brat Alex, ki igra na položaju desnega zunanjega. Kielce so se na celjski klub obrnile s prošnjo po prekinitvi dogovora, v čemer jim je celjski klub ustregel.

Celjski klub se je prav tako dogovoril za prestop Gregorja Ocvirka, ki bo v prihodnje nastopal za makedonski Vardar. Do prestopa je prišlo po tem, ko se Ocvirk ni videl v ekipi Celja Pivovarne Laško, za katerega je pri mlajših dečkih B debitiral v sezoni 2009/10. Levi zunanji igralec, ki je najpomembnejše korake na športni poti naredil pri Celju Pivovarni Laško, bo športno pot nadaljeval pri skopskem Vardarju in zadovoljen, da si je poiskal delovno okolje, v katerem bo lahko naredil naslednje pomembne korake na športni poti, so sporočili iz knežjega mesta.

Značke: rokomet, slovenija

Članki iz rubrike