testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
1 20.05.2021 22:09:35

Nantes izločil Veszprem

alesfevzer.com
Po PSG in Aalborgu se je na zaključni turnir lige prvakov uvrstila tudi francoska ekipa iz Nantesa, kjer igra slovenski reprezentant Rok Ovniček. Nantes je na današnji povratni tekmi v Veszpremu izgubil s 30:32 (15:18), a se zavoljo zmage na prvi četrtfinalni tekmi z 32:28 prebil na zaključni turnir, ki bo 12. in 13. junija v Kölnu.

V madžarskem mestu, ki je le streljaj oddaljen od Blatnega jezera, je bil pri domači ekipi najbolj učinkovit Srb Petar Nenadić s sedmimi goli. Slovenec v dresu Veszprema Gašper Marguč je prispeval štiri zadetke, Blaž Blagotinšek, ki je v 27. minuti prejel tretjo izključitev in rdeči karton, pa ni dosegel nobenega gola. Pri Nantesu je bil strelsko najbolj razpoložen Španec David Balaguer s šestimi zadetki, Ovniček je prispeval dva gola.


PSG in Aalborg sta se že v sredo prebila v Köln. Francoska zasedba je izločila Kiel Mihe Zarabca s skupnim izidom 63:59, danska pa Flensburg-Handewitt s skupnim izidom 55:54.

Drevi bo na sporedu še povratna četrtfinalna tekma med Barcelono in Brestom. Za špansko zasedbo igrajo Jure Dolenec, Domen Makuc in Blaž Janc, za belorusko pa Staš Skube, Simon Razgor in Jaka Malus. Barcelona je na prvi tekmi v gosteh slavila s 33:29.

Značke: rokomet, liga prvakov

Članki iz rubrike