natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

ročna zavora Svet24.si

Slabo parkirani avtomobil 67-letnika stisnil ob ...

pamet ena Petisvet.si

Znamenja, ki pričajo v prid vaše pameti

silhueta, senca, napad, nevarnost, noč, napadalec Svet24.si

Policija potrdila, da motiv za napad na sodnico ...

kylie jenner Svet24.si

FOTO: Da, to je Kylie Jenner brez ličil

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

ru
ru
7 24.01.2019 09:58:57

Človeku se je UTRGALO! Červar pred kamerami napadel kritike! Kot da sem ... BESEDE OSUPNEJO (VIDEO)

Reuters
Linu Červarju je sinoči pred kamero hrvaške televizije počil film.

Veliko kritik je slišal Lino Červar po porazu z Brazilijo, mnogi s(m)o glavni razlog za ključen poraz Hrvaške videli v Červarjevem trmastem vztrajanju pri igri brez vratarja. Slovenski selektor Veselin Vujović mu je očital, da bi minute odmora z večjim entuziazmom in več čustvi vodili naključni mimoidoči z ulice. No, dan kasneje, ko je Červar z reprezentanco Hrvaške premagal Francijo, kar kavbojem prinaša tekmo za peto mesto s Švedsko, je hrvaški selektor eksplodiral.

Pred kamero RTL-a je govoril, kako težko je ljubiti državo, ki te 'gazi', kot novinarji 'gazijo' njega. Govoril je o prihodnosti otrok na Hrvaškem, omenjal celo hči pokojnega Marijana Hanžekovića Ano, ki je od očeta nasledila časopis Jutarnji list.

Še posebej se je spravil na novinarja tega cenjenega hrvaškega medija Dražena Krušlja. "Premagali smo evropskega in svetovnega prvaka. Vse zasluge gredo igralcem. Vidim pa Jutarnji list, v katerem me je gospod Krušelj ponižal. Vprašal bi gospo Hanžeković, je to vaša politika? Tako me ponižati, užaliti, kot da sem pes. Ta skupina ljudi vzame kladiva v roke in tolčejo po glavi. Ta človek uživa, ko me uničuje. Postavlja se vprašanje, ali imajo taki ljudje radi svojo domovino?" je med drugim dejal in pozval Aleksandra Stankovića, da ga povabi v znano oddajo Nedjeljom u 2, kjer bi povedal, kar si misli. "Ampak tega ne bodo naredili. Meni je prepovedano govoriti. Če nepravičnost postane zakon, je obveza vsakega državljana, da vzame stvari v svoje roke. Celo življenje se borim proti takim 'mangupom', to je nedopustno."

Tu se ni ustavil. Kot nekoč Uroš Zorman se je lotil tudi kritikov pred televizijskimi ekrani, t. i. kavčarji. "Ljudje doma na kavčih samo čakajo, da izgubimo. Nazivajo me s starcem in ne vem čim vsem. To niso ljudje. Jaz sem najtrofejnejši trener na svetu, toda popularno je žaljenje in kritiziranje Lina Červarja. S kladivi tolčejo po glavi tako dolgo, dokler ne crkneš," je grmel Červar in se še enkrat vrnil na prej omenjenega novinarja: "Kako lahko trpite takega novinarja? Vsi bi pisali komentarji, ki izkazujejo osebno stališče. S tem državljanom 'pumpajo' glave."

Izbruh Lina Červarja pred kamero si oglejte na tej povezavi

Članki iz rubrike