900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
1 23.01.2019 20:14:34

Na udaru hrvaških navijačev se je znašel norveški nogometaš, soimenjak danskega sodnika! Njegov odziv pa SIJAJEN!

Reuters
Jezni hrvaški navijači so Norvežanu Madsu Hansenu poslali veliko grozilnih sporočil.

Vso jezo Hrvatov, prepričanih, da sta jih danska sodnika Martin Gjeding in Mads Larsen na tekmi svetovnega prvenstva z Nemčijo okradla, je na svoji koži občutil Mads Larsen. Toda norveški nogometaš Mads Larsen, soimenjak danskega sodnika.

Svojo zgodbo je Norvežan povedal za domači NRK in tam razkril, da so Hrvati z jeznimi sporočili zasuli njegov profil na instagramu. »Prevedli so mi ta sporočila in zdi se, da ne gre za ravno diplomatski jezik,« je dejal Hansen.

’Umri za rakom’, ’Upam, da te odnese vrag’, ’Bog te bo kaznoval’ … To so le nekatera sporočila, ki jih je prejel nič kriv nič dolžen nogometaš. Menda tiste manj krute. Najhujših niti ni želel izpostaviti, je pa na instagramu objavil prepis pogovora z enim od posebej ’pametnim’ Hrvatom, ki ga je označil za ’retardiranega’ in dodal grdo psovko. No, odziv Hansena je bil sijajen: odgovoril je, da je od Nemcev dobil več denarja in ga pustil v prepričanju, da je zares govoril z danskim sodnikom.

Kar je najhuje od vsega, Hansen je dobil več ’želja’, da umre za rakom, vemo pa, da se je s to boleznijo pred leti boril tisti ’pravi’ Hansen – sodnik z Danske. »Pravemu Madsu Hansenu pošiljam lepe želje. Prepričan sem, da je dobil še več takih sporočil kot jaz,« sosedu sporoča Norvežan. Za konec se je pošalil: »Če bi Gjeding in Hansen na tem prvenstvu sodila še kakšno tekmo, jima želim, da sodita proti manj vročekrvni naciji. Ali pa, da sodita bolje.«

Značke: mads-hansen, rokomet

Članki iz rubrike