Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

ru
ru
1 23.01.2019 20:14:34

Na udaru hrvaških navijačev se je znašel norveški nogometaš, soimenjak danskega sodnika! Njegov odziv pa SIJAJEN!

Reuters
Jezni hrvaški navijači so Norvežanu Madsu Hansenu poslali veliko grozilnih sporočil.

Vso jezo Hrvatov, prepričanih, da sta jih danska sodnika Martin Gjeding in Mads Larsen na tekmi svetovnega prvenstva z Nemčijo okradla, je na svoji koži občutil Mads Larsen. Toda norveški nogometaš Mads Larsen, soimenjak danskega sodnika.

Svojo zgodbo je Norvežan povedal za domači NRK in tam razkril, da so Hrvati z jeznimi sporočili zasuli njegov profil na instagramu. »Prevedli so mi ta sporočila in zdi se, da ne gre za ravno diplomatski jezik,« je dejal Hansen.

’Umri za rakom’, ’Upam, da te odnese vrag’, ’Bog te bo kaznoval’ … To so le nekatera sporočila, ki jih je prejel nič kriv nič dolžen nogometaš. Menda tiste manj krute. Najhujših niti ni želel izpostaviti, je pa na instagramu objavil prepis pogovora z enim od posebej ’pametnim’ Hrvatom, ki ga je označil za ’retardiranega’ in dodal grdo psovko. No, odziv Hansena je bil sijajen: odgovoril je, da je od Nemcev dobil več denarja in ga pustil v prepričanju, da je zares govoril z danskim sodnikom.

Kar je najhuje od vsega, Hansen je dobil več ’želja’, da umre za rakom, vemo pa, da se je s to boleznijo pred leti boril tisti ’pravi’ Hansen – sodnik z Danske. »Pravemu Madsu Hansenu pošiljam lepe želje. Prepričan sem, da je dobil še več takih sporočil kot jaz,« sosedu sporoča Norvežan. Za konec se je pošalil: »Če bi Gjeding in Hansen na tem prvenstvu sodila še kakšno tekmo, jima želim, da sodita proti manj vročekrvni naciji. Ali pa, da sodita bolje.«

Značke: mads-hansen, rokomet

Članki iz rubrike