ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Kaj se dogaja s hrvaško predsednico?

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

rim, veter, podrta drevesa Svet24.si

FOTO in VIDEO: V orkanskem vetru oče odšel na ...

alya Svet24.si

Alya bo iz svojega življenja izločila negativne ...

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

ru
ru
7 23.01.2019 18:16:42

Vujović UDARIL po Červarju! Zakaj ni javkal, ko so kradli za Hrvaško? Poglejte raje Červarjeve minute odmora! (VIDEO)

Veselin Vujović in Lino Červar
m24.si
Veselin Vujović ni ovinkaril.

Slovenski selektor je strokovni komentator na hrvaškem portalu Index, kjer je selektorja kavbojev, sicer svojega velikega trenerskega rivala, soočil s kruto realnostjo. »Hrvaška je bila proti Nemčiji grobo oškodovana. Ne bi rekel, da okradena, oškodovana pač. Tekma je imela grd zaključek in te scene so pustile grd vtis,« je sprva dejal Vuja in se nato lotil Červarja.

»Vem, da ljudi na Hrvaškem boli, kar se je zgodilo. Ampak takšno javkanje in jokanje gospoda Červarja mi ni jasno. Ni korektno. Bili so primeri, ko so neki drugi trenerji tarnali in javkali zaradi odločitev, ki so bile proti njim dosojene na tekmah s Hrvaško. Takrat pa ga to ni bolelo,« je dejal Vujović in ostro nadaljeval: »Včasih se vprašam, ali se Červar tako dobro pripravi na tekmo in svoje igralce napolni z vsemi informacijami, da jim med minutami odmora nima več česa za reči. Ker to, kar od njega slišimo med minutami odmora, bi znal povedati tudi naključni mimoidoči na ulici. Ljudje moji, to, kar pove on, bi znal vsak povedati z več žara in entuziazma kot on. Ni mi jasno, da neki trener vodi time-oute reprezentance, kot jih hrvaški selektor. Neki prijatelj mi je poslal njegove zapiske, na katerih je pisalo, ’tisti, on, ti, vidva, tisti mali ...’ Hrvaška bi z nekim mlajšim trenerjem naredila veliko boljši rezultat, v to sem prepričan.«

Deljenje napotkov med minutami odmora Červarja je torej pošteno zmotilo Vujovića. Razumljivo, ko pa so minute odmora za Črnogorca pogosto tudi priložnost za minuto slave. Nabral jih je že kar nekaj. Nekatere njegove najbolj znamenite minute odmora si oglejte spodaj. In uživajte. Njegov celoten komentar oziroma kritiko pa si preberite na tej povezavi.

Članki iz rubrike