Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

STA
STA
0 06.10.2018 07:15:42

Krimovke začenjajo ligo prvakinj

www.alesfevzer.com
Rokometašice Krima Mercatorja bodo danes ob 19.30 začele novo sezono lige prvakinj. V 1. krogu bodo gostovale pri najboljši evropski ekipi Györu, ki brani naslov prvaka. Čeprav se v Krimovem taboru ne predajajo vnaprej, pa bi bilo vse razen zmage štirikratnih evropskih prvakinj izjemno presenečenje.

Krim sicer igra v skupini C, v kateri sta poleg ljubljanske in madžarske ekipe še nemški Thüringer in hrvaška Podravka Vegeta. Glavni favorit za prvo mesto v skupini je Györ, Krim pa se bo s Hrvaticami in Nemkami boril za drugo in tretje mesto ter posledično drugi del tekmovanja, kar je tudi cilj ljubljanskega kolektiva.

"Nestrpno pričakujemo začetek lige prvakinj. Mislim, da smo ustvarile dobro kemijo v slačilnici, imamo mlado, ambiciozno ekipo in vem, da bo vsaka v vsakem trenutku dala vse od sebe. Prva tekma je proti Györu, v to gremo lahko sproščeno, pogledamo, kje smo, in potem gradimo naprej za tekme, na katerih pa bi radi iskali svoje točke," pravi vratarka Miša Marinček.

Prav Györ je tudi prvi favorit za končno zmago, po mnenju trenerja Krima Uroša Bregarja v ožji krog favoritov sodijo še Bukarešta, ki se je okrepila z igralkami razpadlega Vardarja, tudi s Slovenkama Barbaro Lazović in Elizabeth Omoregie, Rostov-Don, pa tudi Budućnost, presenečenje bi lahko bila mlada ekipa Odenseja. Na stavnicah je visoko tudi francoski Brest, katerega članici sta tudi Ana Gros in Ema Hrvatin.

Članki iz rubrike