miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

STA
STA
0 06.10.2018 07:15:42

Krimovke začenjajo ligo prvakinj

www.alesfevzer.com
Rokometašice Krima Mercatorja bodo danes ob 19.30 začele novo sezono lige prvakinj. V 1. krogu bodo gostovale pri najboljši evropski ekipi Györu, ki brani naslov prvaka. Čeprav se v Krimovem taboru ne predajajo vnaprej, pa bi bilo vse razen zmage štirikratnih evropskih prvakinj izjemno presenečenje.

Krim sicer igra v skupini C, v kateri sta poleg ljubljanske in madžarske ekipe še nemški Thüringer in hrvaška Podravka Vegeta. Glavni favorit za prvo mesto v skupini je Györ, Krim pa se bo s Hrvaticami in Nemkami boril za drugo in tretje mesto ter posledično drugi del tekmovanja, kar je tudi cilj ljubljanskega kolektiva.

"Nestrpno pričakujemo začetek lige prvakinj. Mislim, da smo ustvarile dobro kemijo v slačilnici, imamo mlado, ambiciozno ekipo in vem, da bo vsaka v vsakem trenutku dala vse od sebe. Prva tekma je proti Györu, v to gremo lahko sproščeno, pogledamo, kje smo, in potem gradimo naprej za tekme, na katerih pa bi radi iskali svoje točke," pravi vratarka Miša Marinček.

Prav Györ je tudi prvi favorit za končno zmago, po mnenju trenerja Krima Uroša Bregarja v ožji krog favoritov sodijo še Bukarešta, ki se je okrepila z igralkami razpadlega Vardarja, tudi s Slovenkama Barbaro Lazović in Elizabeth Omoregie, Rostov-Don, pa tudi Budućnost, presenečenje bi lahko bila mlada ekipa Odenseja. Na stavnicah je visoko tudi francoski Brest, katerega članici sta tudi Ana Gros in Ema Hrvatin.

Članki iz rubrike