Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2024 15:25:11
Deli članek:

Grozljiva noč močno zarezala v štajerski klub, ki Slovenijo prosi za pomoč (foto)

Minula noč je močno pretresla celjsko in celotno slovensko nogometno javnost. Požar je domala povsem uničil prostore zreškega nogometnega kluba.

"V ognju je bila uničena vsa oprema in prostori, ki so več kot 60 let služili kot srce našega kluba," je klub zapisal na družbenih omrežjih. Klub, v katerem so delovali tudi Robert Pevnik, Denis Popovič in Blaž Kramer, tekmuje v članski četrti ligi – MNZ Celje.

Fotografije, ki so se razširile po družbenih omrežjih šokirajo, ognjeni zublji so prizadejali ogromno škode, klubski prostori so povsem uničeni. Tragična noč za NK Zreče pa enostavno mora biti nov začetek, zato mora skupaj stopiti vsa Slovenija. Če želite pomagati klubu v težavah, lahko svoj prispevek nakažete na spodnji TRR:
Nogometni klub Zreče, Šolska cesta 3, 3214 Zreče
TRR: SI56 0400 1004 7337 929
Namen: POMOČ PO POŽARU

Dodatne informacije bo z veseljem delil predsednik kluba Andraž Boček (031/845-547).

Klub se vsem zahvaljuje za podporo v teh težkih trenutkih in poudarja, da "Skupaj bomo zmogli!"

V nadaljevanju objavljamo celotno sporočilo NK Zreče

Spoštovani prijatelji, starši, sponzorji in ostali podporniki nogometa,


s težkim srcem vas obveščamo, da je ponoči, 31.8., naš ljubi Nogometni klub Zreče popolnoma pogorel. V ognju je bila uničena vsa oprema in prostori, ki so več kot 60 let služili kot srce našega kluba. To je velik udarec za več kot 120 otrok, ki so z navdušenjem trenirali v NK Zreče.


Naš klub je skozi leta vzgojil in podpiral številne talente. V našem klubu so delovali med drugim tudi trener @Robert Pevnik, reprezentant in do nedavnega kapetan NK Celja @Denis Popovič, ter reprezentant @Blaž Kramer, vsi imajo veliko vlogo v slovenskem nogometu. Ta tragedija je prizadela ne samo našo skupnost, ampak tudi širšo nogometno družino.


Kljub tej tragediji se člani kluba zavezujemo, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da se naši otroci in članska ekipa čim prej vrnejo na igrišče. Vendar pa pri tem potrebujemo vašo pomoč. Vsak prispevek, ne glede na višino, bo pomagal, da ponovno zgradimo naš klub in omogočimo našim mladim športnikom, da nadaljujejo s svojo ljubeznijo do nogometa.


Hkrati se iz srca zahvaljujemo vsem klubom, ki so že ponudili pomoč. Vaša solidarnost nam v teh težkih trenutkih veliko pomeni in nam daje dodatno moč, da nadaljujemo.


Če želite pomagati klubu, lahko svoj prispevek nakažete na spodnji TRR:
Nogometni klub Zreče, Šolska cesta 3, 3214 Zreče
TRR: SI56 0400 1004 7337 929
Namen: POMOČ PO POŽARU


Dodatne informacije: predsednik Andraž Boček 031845547


Hvala vsem za vašo podporo v teh težkih trenutkih. Skupaj bomo zmogli!