stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
7 07.02.2024 09:34:18

Šeškov agent: Pomembno je, da zabija, ne glede na frizuro! Želje? Seveda so, ampak bi nam to lahko ...

Potem ko je v jesenskem delu sezone igral manj, kot bi si želeli slovenski navijači, so se z novim letom stvari spremenile. Štiri uradne tekme Leipziga v letu 2024 in štirje nastopi v začetni enajsterici. Ob tem vseh 90 minut na zadnjih dveh tekmah, proti Stuttgartu in Union Berlinu, na obeh tekmah tudi gol. Benjamin Šeško je vroč, vnovič se govori o njegovem večdesetmilijonskem prestopu iz Nemčije. O vsem tem smo se pogovarjali z njegovim zastopnikom, Elvisom Bašanovićem.

Slednji je celotno jesen kot mantro ponavljal, da verjame Leipzigu, da verjame v tamkajšnji projekt in da ne gorijo nikakršni alarmi, ker njegov najdragocenejši varovanec igra precej manj, kot smo vsi skupaj mislili, da bo. Tako kot je takrat umirjal konje, jih Elvis Bašanović umirja tudi zdaj, ko je Benjamin Šeško standarden član začetne enajsterice Leipziga in ko je začel zabijati gole.


"Že nekaj let imamo karierni načrt. In držimo se ga. Ko pred nekaj meseci ni toliko igral, nismo bili panični, bili smo mirni. Še več, pomanjkanje igranja te ob pravi ekipi lahko zgolj učvrsti in ti pride prav. Tako je bilo tudi pri Benjaminu; sami lahko vidite, da zdaj spremljamo boljšega, odločnejšega, močnejšega in modrejšega napadalca. Ko ni veliko igral, sem javno zatrdil, da smo mirni in da ne delamo panike. Tako zdaj tudi ne želimo zganjati nobene evforije. Še naprej smo mirni, preudarno gremo korak za korakom. Pomembno je, da se Benjamin dobro razvija, je na pravi poti. Vse poteka točno po tistih načrtih, ki smo si jih zastavili pred nekaj leti. Vse je v najlepšem redu. Mladi igralci imajo sicer vedno določena nihanja, vzpone in padce. Pomembno je gledati na srednji in dolgi rok. Benjamin se odlično razvija, napreduje. Pri njem je opazna zelo velika sprememba v primerjavi s časom v Salzburgu. Vidi se, da je napredoval, naredil je stopničko višje, je zrelejši, bolje je videti na igrišču. Seveda ima pred seboj še veliko dela, veliko možnosti za napredek," nam je v eni sapi zatrjeval vidno zadovoljeni slovenski zastopnik.

CELOTEN POGOVOR Z ELVISOM BAŠANOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike