blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
0 29.03.2023 12:56:29

Mladi zmaji premagali veliki Juventus in se veselili sijajnega uspeha

Vikendi v marcu so bili namenjeni turnirju v Umagu. Na Umag Trophy so se podale mlajše selekcije zmajčkov in v močni konkurenci dosegle zavidljive rezultate. Najuspešnejša je bila selekcija U-12, ki je dosegla 2. mesto!

Selekcija U-8 se je pod vodstvom trenerjev Tomaža Avblja in Gjorgija Stojanovskega udeležila turnirja z dvema ekipama. Bela ekipa se je kosala z Varaždinom in Juventusom ter na koncu dosegla 25. mesto. Zeleni Zmajčki so se med drugim borili proti znameniti Crveni zvezdi.

Trenerja Edo Bajrektarević in Jure Šegota sta na turnir na Hrvaškem odpeljala selekcijo U-9. V težki skupini so se Beli Zmajčki borili proti Juventusu in Mariboru ter končali na 17. mestu. Zelena ekipa je dosegla zadnje mesto v skupini in so kasneje igrali za razvrstitev.

Bela ekipa Zmajčkov selekcije U-10 je dosegla 1. mesto v skupini. V petih tekmah so dosegli pet zmag! V četrtfinalu so izgubili proti Crveni zvezdi in se uvrstili na končno 7. mesto. Zelenim Zmajčkom pa je pod vodstvom Eda Bajrektarevića in Jureta Šegote za las zmanjkalo, da bi prišli iz skupine, na koncu so se razvrstili na 25. mesto.



Trenerja Luka Kovačič in Saša Lalović sta z ekipo Belih Zmajčkov selekcije U-11 prišla do osmine finala, kjer pa so fantje izgubili proti Juventusu in dosegli 9. mesto. NK Olimpija Zeleni so dosegli 3. mesto v skupini in nato v srebrni skupini igrali za končna mesta. Priigrali so si 25. mesto.

Največji uspeh so si priigrali v selekciji U-12 pod vodstvom trenerjev Admirja Krupića in Alberta Lazicanija, saj so v močni konkurenci branili lanski naslov in z borbeno igro prišli vse do finala. V osmini finala so premagali Liventino, v četrtini finala AC Montignoso, v polfinalu pa so s 3:2 premagali Juventus in se za prvo mesto v finalnem obračunu pomerili s slovitim Milanom. Žal so na zaključni tekmi turnirja morali priznati premoč sovrstnikom iz AC Milan, ki so slavili z 2:0. Ekipa Belih Zmajčkov je osvojila končno 2. mesto! Prikazali so odlično igro in se ponosno vrnili iz Umaga. Zeleni Zmajčki selekcije U-12 so s 3. mestom v skupini dosegli končno 21. mesto.

Selekcija U-13 je pod vodstvom trenerjev Saše Aleksandra Avblja in Domna Vidergarja z zeleno ekipo dosegla 2. mesto v skupini, v osmini finala so nesrečno izpadli proti Debrecenu in osvojili končno 9. mesto. Beli Zmajčki so v skupini s slovitim Arsenalom minimalno izgubili. Na koncu niso prišli v izločilne boje, dosegli so končno 33. mesto.

Značke: olimpija, turnir, umag

Članki iz rubrike