IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 02.12.2022 13:10:58

Katar? Ne! Večni derbi v Ljubljani in Zimska liga v Jami

Prvi igralni dan v Zimski ligi, ki jo v Jami organizira Olimpija, so dočakali tudi mladi nogometaši kategorije U-12 (letnik 2011). Sredi novembra so se trudile ekipe U-11 in U-13, prejšnji konec tedna pa je bil povsem rezerviran za selekcijo U-12, tudi tokrat je izstopala Olimpijina ekipa. Fantje prvega trenerja Admirja Krupića in pomočnika Alberta Lazicanija so odigrali prve tri tekme in zabeležili prav toliko zmag.

Med tem ko so vse oči ljubiteljev športa usmerjene v Katar, kjer te dni poteka svetovno prvenstvo v nogometu, pa v ljubljanski Jami poteka liga bodočih nogometnih zvezd. Mladi nogometaši Olimpije so se najprej pomerili z ajdovskim Primorjem in zmagali, nato pa je sledil še večni derbi z rivali iz Maribora. V zelo zanimivi in povrhu rezultatsko nepredvidljivi tekmi, so na koncu zmago slavili Olimpijini nogometaši, ki so mariborske vrstnike premagali s tesnim izidom 3:2. Za konec uvodnega igralnega dne so zmajčki visoko ugnali še Radomlje in s popolnim točkovnim izkupičkom že zasedajo vrh lestvice. Dodajmo še, da v ligi U-12 nastopa tudi mlajša Olimpijina selekcija U-11, ki jo vodi trener Luka Kovačič.


Ob Olimpiji v Zimski ligi nastopajo še NK Maribor, NK Koper, NK Domžale, NK Bravo, NK Brinje Grosuplje, NK Izola, NK Tabor Sežana, NK Slovenska Bistrica, NK Radomlje, NK Slovan, NK Primorje, NK Tabor Maribor in NK Jadran Dekani, v določeni starostni kategoriji bodo nastopili avstrijski klubi ASK Klagenfurt, SV Spittal, HSV Austria, SK Sturm Graz in Austria Klagenfurt.

Vse udeležence velja pohvaliti za fair-play igro, starše in spremljevalce pa za športno navijanje, seveda pa je za vse poskrbljeno tudi s hrano in pijačo, saj je na voljo tudi pestra ponudba slanih in sladkih jedi, ki nastajajo izpod rok pridnih deklet.

Članki iz rubrike