pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
1 02.12.2022 10:22:03

Takšnega ga še niste videli! Besni Riera udaril po svojih igralcih in tudi po – Celjanih!?

Martin Metelko
Trener Olimpije Albert Riera je bil po tekmi med Ljubljančani in Celjani zelo nezadovoljen.

Dolgo ga ni bilo na novinarsko konferenco. Čakali smo ga in ga na koncu dočakali. Vidno razburjeni Albert Riera je po remiju s Celjem prišel pred novinarje in v nenavadnem, v dobršni meri neprofesionalnem in predvsem podcenjujočem tonu govoril o derbiju med Olimpijo in Celjem, v katerem ni videl ničesar dobrega. In po katerem ni želel nikakor priznati, da so bili Celjani boljši in bližje zmagi. 

"Razburjen sem zaradi naše igre, zadovoljen pa zato, ker Celjani niso storili ničesar, čeprav je bila to naša najslabša igra v sezoni. Od Celjanov nisem videl ničesar pozitivnega. Lahko se ne strinjajo z mano, tako kot se jaz ne strinjam z njimi, a takšno je moje razmišljanje. Pravijo, da so oni tisti, ki so izgubili dve točki? S tem se sploh ne strinjam. Imeli so približno toliko strelov kot mi, tudi drugi statistični kazalci so bili bolj ali manj enaki. Rekel bi, da je bila to obupna predstava obeh moštev. Zame je bila to grozna, katastrofalna tekma za gledati. Če ne bi bil trener Olimpije, bi šel ob polčasu domov," je besnel Riera. 



In nadaljeval: "Trener nasprotne ekipe je zadovoljen s prikazanim? Bravo, lahko mu zaploskam. S predstavo svoje ekipe nisem zadovoljen. Pa še nekaj, po tekmi nisem videl nobenega od svojih igralcev ali pomočnikov zadovoljnih, z nasmeškom na obrazu. Sem pa videl veliko nasmeškov in stisk roke pri Celju. Lepo vas prosim, naj mi ne govorijo, da so izgubili dve točki." 

Vse kaže, da je Riero nekaj pri Celjanih zelo zmotilo, vsaj tako kaže njegov oster nastop. "So Celjani druga najboljša ekipa lige? Ne, sploh glede na tokratno predstavo. A zanima me le moja ekipa in razburjen sem, ker bi morali imeti 20 točk prednosti na vrhu lestvice, ne le 13. To je moj občutek," je zaključil trener Olimpije. 

Članki iz rubrike