kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
7 07.09.2021 08:40:31

BREZ ZADRŽKOV: Odziv Damirja Skomine na šokanten navijaški obračun pove vse! Vandalizem? To je ...

Martin Metelko
Na dogodke v Škofji Loki se je odzval tudi predsednik nogometnega kluba iz Izole Damir Skomina.

Sobotni napad na peščico članov navijaške skupine Ribari, ki so nogometaše Izole spodbujali na gostovanju v Škofji Loki na tekmi četrtega prvenstvenega kroga v 3. SNL – zahod, še vedno buri duhove. In bo gotovo še nekaj časa. Stampedo, ki ga je uprizorila skupina huliganov, menda jim 'po žilah teče zeleno-bela kri', je upravičeno zgrozil javnost, ki verjame, da bo policija odkrila nasilneže ter da jih bo doletela zaslužena kazen. Potem ko ob koncu tedna dogajanja še ni želel komentirati, se je medtem odzval tudi prvi mož nekdanjega prvoligaša z Obale Damir Skomina, ki je ob igrišču, na katerem je svojo pot začel Jan Oblak, ekipo prvič spremljal kot predsednik.


"Stališče našega kluba je, da je tak vandalizem, rekel bi kar teroristični napad, nedopusten. To niso bili navijači, to nima zveze s športom. Oni niso bili na tekmi. Vdrli so na objekt, izvedli to grozno nasilje in se takoj tudi umaknili. Ne, ne govorimo o navijačih," je bil odločen Damir Skomina. "Kamera takšnega nasilja niti ne more prikazati v pravi luči. Fantje pravijo, da so videli tudi sekiro," je pristavil prvi mož Izole in pozval organe pregona: "Naj te zadeve ne podcenijo. Ker če naši igralci ne bi stopili v bran navijaču, ki je nezavesten ležal na tleh, bi ga lahko tudi ubili. Vandali, teroristi, so se izživljali nad njim, ga žgali z baklo, še vedno teptali in tepli s kijem po glavi."

VEČ O DOGAJANJU V ŠKOFJI LOKI IN POSLEDICAH SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: skomina, izola

Članki iz rubrike