Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 06.09.2021 19:44:40

Jan Oblak s SVOJIM RAZKRITJEM nasmejal vse: Poljud je bil po Bežigradu MOJ PRVI ...

Domen Jančič
Slovensko izbrano vrsto jutri v Splitu čaka zelo pomembna tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki ga bo naslednje leto gostil Katar.

Četa Matjaža Keka je danes že prispela v Split, kjer jo jutri na kultnem Poljudu čaka eden najpomembnejših obračunov v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ki ga naslednje leto gosti Katar. V primeru zmage nad velikimi rivali Hrvati bi bili Slovenci znova povsem v igri za vstopnico za mundial, morebitni poraz bi stvari še dodatno zakompliciral in slovensko izbrano vrsto dodobra oddaljil od svetovnega prvenstva. 

Pred tekmo s Hrvaško sta na uradni novinarski konferenci pred novinarje stopila selektor Matjaž Kek in kapetan Jan Oblak, ki je razkril eno zanimivost, in sicer je bil Poljud po Bežigradu drugi veliki stadion, ki ga je obiskal kot otrok. "Moram povedati eno zanimivost. Poljud je bil po Bežigradu moj prvi velik stadion, na katerem sem bil in sem ga zato ohranil v posebnem spominu," je dejal odlični vratar Atletica. In na vprašanje, kaj je počel v Splitu, s širokim nasmeškom na obrazu dodal: "Bili smo na morju." S svojim simpatičnim odgovorom je nasmejal vse, tako slovenske kot hrvaške novinarje. 

Članki iz rubrike