duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. aprila

Tito in Jovanka Reporter.si

Obračun na rdečem dvoru: ljubosumna Jovanka ...

Florentino Perez Svet24.si

Superligo zapušča vseh šest angleških klubov

jelko-kacin Necenzurirano

Kdo je 300 prvorazrednih za cepljenje

padajoče .. Odkrito.si

Ni več smešno!

miran rudan Njena.si

Miran Rudan zaradi razmerja z 20 let mlajšo ...

nu
nu
1 22.03.2021 09:44:51

Navijači REALA močno udarili po OBLAKOVI obrambi in kričijo, da enajstmetrovka NI BILA REGULARNA!

Jan Oblak je z obranjeno enajstmetrovko Atleticu prinesel novo zmago.

Vodilni Atletico je bil zadnjih tednih v veliko slabši formi kot na začetku sezone, ko se je zdelo, da jih nihče ne more zaustaviti. V tednu dni se jim je Barcelona približala na vsega 4 točke zaostanka, izpadli so iz lige prvakov, v ekipo pa se je naselila nervoza. 

V nevarnosti, da spet oddajo točke, so bili tudi na zadnji tekmi z Alavesom. Gostje so namreč imeli v 87. minuti tekme enajstmetrovko in priložnost, da pridejo do točke. A v najbolj ključnem trenutku tekme je Atletico z izjemno obrambo rešil Jan Oblak, točke pa so ostale v Madridu. 

Toda le nekaj minut pozneje so družbena omrežja gorela, predvsem navijači Reala so prepričani, da bi morali to enajstmetrovko ponavljati. Tudi Marca, ki je bolj naklonjena kraljevemu klubu, je to izpostavila kot polemiko, saj naj bi kar nekaj nogometašev stopilo na črto kazenskega prostora v času izvajanja enajstmetrovke. A sodnik ni niti pomislil na to, da bi vse skupaj ponovil, tudi Andujar Oliver, ki je kot sodniški strokovni komentator za Marco, pa je dejal, da ni bilo nobenega razloga za to, da bi se izvajanje enajstmetrovke ponovilo, ker ni bilo vpliva na igro.

jan oblak

Značke: jan-oblak, atletico

Članki iz rubrike