Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.03.2021 19:27:01
Deli članek:

RONALDO izpadel smešno! Postal je 'KOZEL' namesto G. O. A. T. (foto)

Reuters

Juventus si je v današnjem krogu serie A privoščil velik spodrsljaj. To lahko pomeni, da je že izpadel iz boja za naslov italijanskega prvaka.

Juventus je v 28. krogu serie A gostil Benevento, moštvo, ki je pri dnu lestvice italijanskega prvenstva in se bolj kot ne bori za obstanek. Serijski državni prvaki so bili prepričani, da bo to za njih 'mala malica', a so se grdo ušteli. Benevento je namreč sredi Torina slavil z 1:0 in Juventus zdaj za Interjem zaostaja že za deset točk, kar bo na zadnjih 11 tekmah zelo težko nadoknaditi. 

In kot se to zelo rado zgodi ... Pred tekmo je namreč predsednik Milana Andrea Agnelli Cristianu Ronaldu podaril dres z napisom G. O. A. T (Greatest of all time – najboljši vseh časov) in številko 770. Toliko zadetkov je namreč dosegel Ronaldo in prehitel legendarnega Peleja. Toda usoda je kruta. Ko nekoga razglasiš za najboljšega vseh časov, ti neki Argentinec (Adolfo Gaich) zabije morda odločilen gol, zaradi katerega ne boš postal italijanski prvak, izpadel si iz lige prvakov ...