Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ba
ba
0 01.05.2020 10:22:49

VZNEMIRJENI starši mladih nogometašev. Mar to pomeni, da bodo zmage NAŠIH OTROK razveljavljene?

Profimedia
Kako se bodo sestavljale (nižje) lige za prihodnjo sezono?

IO NZS je zaradi zaščite zdravja akterjev že pred časom sprejel odločitev o zaključku tekmovanj na mladinski in amaterski ravni. Tako je prvenstev konec v obeh 3. SNL (vzhod in zahod), v prvi in drugi mladinski in kadetski ligi, v ligi U-15 za dečke, v dekliških kategorijah U-17, U-15 in U-13 ter v vseh tekmovanjih v futsalu. Zaključena sta tudi ženski Pokal Slovenije in mladinski Pokal Slovenije, prav tako kot vsa tekmovanja pod okriljem MNZ-jev.

Takšna odločitev je v nastalih razmerah razumljiva, a hkrati seveda poraja številna vprašanja in ugibanja. Najbolj vroče je gotovo povezano s sestavo lig za prihodnjo sezono. Na vseh ravneh, v vseh starostnih kategorijah. Kdo bo izpadel, kdo bo napredoval ...?
Na nas so se tako med drugim obrnili številni starši, ki jih je zanimalo, kaj bo denimo z ekipami njihovih otrok, ki denimo vodijo v svojem tekmovanju; bodo napredovale ali bo tekmovanje morda razveljavljeno? Odgovorov za zdaj ni in jih še nekaj časa ne bo. "O načinu sestave lig za naslednjo sezono bodo odločali organi NZS," so ob sporočilu o zaključku tekmovanj pristavili pri krovni organizaciji, ki domuje na Brdu pri Kranju. In to je za zdaj vse; kot smo že omenili, hitrih odločitev ne gre pričakovati, klobčič se bo zanesljivo začel razpletati šele po koncu postopka licenciranja, kakšen je sploh interes klubov za tekmovanje v posamezni ligi.

Članki iz rubrike