Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ba
ba
2 19.04.2020 13:47:42

Kaj odločitev NZS o KONCU LIG pomeni za KONČNE RAZVRSTITVE? Kdo bo prvak, kdo bo izpadel ...?

NZS
Nižjeligaškega in mladinskega nogometa za to sezono je že konec.

NZS je v petek javnosti predstavila tri scenarije, po katerih bi se lahko nadaljevala sezona v 1. SNL in tudi na drugoligaškem prizorišču. "Teoretično bi prvi možni termin lahko bil 23. maj, čeprav je bolj verjetno, da se bodo prvenstva nadaljevala 30. maja ali najpozneje 6. junija in se predvidoma zaključila pred 25. julijem. NZS je prav tako predstavila predlog, da se v okviru istih terminov zaključi tudi pokalno tekmovanje, ki bi se odigralo po skrajšanem programu – po ena tekma v polfinalu in finale, vse tekme Pokala Slovenije bi bile lahko odigrane na nevtralnem igrišču," so sporočili s sedeža krovne organizacije in razkrili še eno nadvse pomembno odločitev – nižjeligaškega nogometa za to sezono je konec.


"Po sklepu IO so se z 12. marcem že zaključila tekmovanja v obeh 3. SNL (vzhod in zahod), prvi in drugi mladinski in kadetski ligi, ligi U-15 za dečke, dekliških kategorijah U-17, U-15 in U-13, ter vsa tekmovanja v futsalu. Zaključena sta tudi Ženski Pokal Slovenije in Mladinski Pokal Slovenije," je razkrila NZS, kar posledično pomeni, da je konec tudi vseh tekmovanj, ki potekajo pod okriljem MNZ-jev. Futsala in nižjeligaškega nogometa torej ne bo še lep čas, zdaj pa je seveda vznemirljivo vprašanje, ali bodo kljub temu določeni prvaki oziroma ali bo trenutna lestvica obveljala tudi kot končna?

"O načinu sestave lig za naslednjo sezono bodo odločali organi NZS," je edino pojasnilo NZS, toda bržčas lahko z veliko gotovostjo zapišemo, da bodo prvenstva razveljavljena. Med drugim tudi zato, ker vse ekipe denimo nimajo odigranega enakega števila tekem in še bi lahko naštevali, vendar je prav tako res, da s takšnim razpletom vsi ne bodo zadovoljni.

Članki iz rubrike