stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ba
ba
2 19.04.2020 13:47:42

Kaj odločitev NZS o KONCU LIG pomeni za KONČNE RAZVRSTITVE? Kdo bo prvak, kdo bo izpadel ...?

NZS
Nižjeligaškega in mladinskega nogometa za to sezono je že konec.

NZS je v petek javnosti predstavila tri scenarije, po katerih bi se lahko nadaljevala sezona v 1. SNL in tudi na drugoligaškem prizorišču. "Teoretično bi prvi možni termin lahko bil 23. maj, čeprav je bolj verjetno, da se bodo prvenstva nadaljevala 30. maja ali najpozneje 6. junija in se predvidoma zaključila pred 25. julijem. NZS je prav tako predstavila predlog, da se v okviru istih terminov zaključi tudi pokalno tekmovanje, ki bi se odigralo po skrajšanem programu – po ena tekma v polfinalu in finale, vse tekme Pokala Slovenije bi bile lahko odigrane na nevtralnem igrišču," so sporočili s sedeža krovne organizacije in razkrili še eno nadvse pomembno odločitev – nižjeligaškega nogometa za to sezono je konec.


"Po sklepu IO so se z 12. marcem že zaključila tekmovanja v obeh 3. SNL (vzhod in zahod), prvi in drugi mladinski in kadetski ligi, ligi U-15 za dečke, dekliških kategorijah U-17, U-15 in U-13, ter vsa tekmovanja v futsalu. Zaključena sta tudi Ženski Pokal Slovenije in Mladinski Pokal Slovenije," je razkrila NZS, kar posledično pomeni, da je konec tudi vseh tekmovanj, ki potekajo pod okriljem MNZ-jev. Futsala in nižjeligaškega nogometa torej ne bo še lep čas, zdaj pa je seveda vznemirljivo vprašanje, ali bodo kljub temu določeni prvaki oziroma ali bo trenutna lestvica obveljala tudi kot končna?

"O načinu sestave lig za naslednjo sezono bodo odločali organi NZS," je edino pojasnilo NZS, toda bržčas lahko z veliko gotovostjo zapišemo, da bodo prvenstva razveljavljena. Med drugim tudi zato, ker vse ekipe denimo nimajo odigranega enakega števila tekem in še bi lahko naštevali, vendar je prav tako res, da s takšnim razpletom vsi ne bodo zadovoljni.

Članki iz rubrike