Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ro
ro
2 19.04.2020 10:07:35

BUM! Nogometaši SLOVENSKEGA kluba kljub prepovedi TRENIRALI, prišla je POLICIJA, nato pa ...

M24.SI
Tako pogrešajo žogo, da so se kljub prepovedi vrnili na igrišče.

Nogomet je še vedno v izolaciji, skupinski treningi so prepovedani, igralci klubov vseh kakovostnih ravni so prisiljeni vaditi samostojno. In dejstvo je, da je takšno početje monotono, zato seveda veseli rahljanje ukrepov, ki že dovoljujejo ukvarjanje s posameznimi individualnimi športi. Kmalu naj bi se jim pridružili kolektivni, nekateri pa so že tako neučakani, da so kljub vsemu želeli opraviti trening v skupini.

'Podviga' so se sredi prejšnjega tedna lotili igralci malega nogometa na travi, ki je zlasti v Prekmurju izjemno priljubljen. In tam se je tudi zgodilo. Fantje iz KMN Košarovci so želeli opraviti trening oziroma odigrati tekmo med seboj, prišli so tudi igralci kluba iz drugih občin, ampak vse skupaj ni trajalo dolgo, saj so posredovali policisti Policijske uprave Gornji Petrovci.

Kot so za vestnik.si sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota, so policisti v sredo malo po 19. uri na nogometnem igrišču obravnavali dogodek v zvezi z odlokom o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah; dogodek je bil še povezan s prepovedjo gibanja zunaj občin. "Po posredovanju policistov so bili prisotni opozorjeni in so zapustili igrišče," so sporočili s PU Murska Sobota.

Članki iz rubrike