Angeli Dobra karma

Kako pisati angelom, da nas bodo (u)slišali?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

anezi Njena.si

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za ...

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

rb
rb
0 17.08.2019 10:47:07

VELIKONJA v navezi z VRŠIČEM?! Glavni igralec zgodbe je zdaj RAZBLINIL vse DVOME!

Jurij Kodrun
Izkušeni napadalec je za zdaj še vedno član štirikratnih prvakov, toda …

Pred dnevi je kot strela z jasnega udarila novica, da bi se utegnil Etien Velikonja iz Gorice preseliti v Koper. Da bi utegnil na Bonifiki združiti moči z Daretom Vršičem, to bi bila na slovenskem drugoligaškem prizorišču vsekakor sanjska naveza.

Ante Guberac je tudi po derbiju med Gorico in Koprom prejšnji konec tedna v Ajdovščini 'napadel' izkušenega napadalca. "Pridi k nam, z naskokom boš najboljši strelec lige. Čakam te do zadnje ure prestopnega roka," je v sproščenem pogovoru Etienu Vellikonji pihal na dušo prvi mož kanarčkov.

Kaj pa uradna ponudba? "Nikoli nismo sedli za isto mizo. Poleg tega menim, da imajo Koprčani neko svojo pot. Tako kot jo imamo mi, so ambiciozni. Tole pa je bil bolj prijazen pogovor, kot karkoli drugega. Imam pogodbo z Gorico in mislim, da ni možnosti, da bi odšel na Bonifiko," se je odzval Etien Velikonja, zato pa še vedno obstaja možnost ponovne selitve v tujino. Takšen je dogovor z vodilnimi možmi Gorice.

"Za zdaj o tem ne morem reči nič konkretnega, do konca prestopnega roka je ostalo še nekaj dni. Dokler sem tukaj, dajem vse od sebe na vsakem treningu, na vsaki tekmi, poskušam pomagati ekipi. S klubom smo vedno sodelovali korektno in v primeru prave ponudbe ne bi smelo biti problemov. Toda nisem živčen, dajem vse za ekipo, zase in za klub, da bi pomagal pri uresničitvi ciljev. Če bom ostal, bo tako tudi v prihodnje, a tudi brez mene je ekipa dovolj kakovostna," je še povedal 30-letni napadalec.

Članki iz rubrike