nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

am
am
13 17.08.2019 07:18:35

PRODAJA OLIMPIJE pred vrati?! Povem vam, KDAJ BO POSEL ZAKLJUČEN, sledijo OKREPITVE, kupec pa ...

Media24
Italijanski poslovnež Gabriele Nadinse je še enkrat izpostavil kot bodoči lastnik Olimpije in jasno poudaril svojo nezmanjšano – celo še povečano – željo, da bi to postal v kratkem. Dovolj kmalu, da bi posegel v kadrovsko sestavo moštva.

Dolgo je bilo vse tiho, vse se je pomirilo in z vseh strani povsem umaknilo iz javnosti. Bolj iz tega razloga kot s kakšnimi pravimi informacijami je zato obveljalo prepričanje, da je zgodba končana in da Gabriele Nardin ne stoji za besedami izpred meseca dni, ko je v intervjuju za Ekipo SN poudaril, da bo še pred koncem julija postal novi prvi mož ljubljanskih zeleno-belih ter se lotil projekta – kot je dejal sam –, precej večjega in pomembnejšega od mariborskega.

Priznamo, tudi nam se je v zadnjih dneh nekajkrat zapisalo, da je šla zadeva očitno v nič, da je ostalo le pri tistih besedah in da je Milan Mandarić s čakanjem obupal. No, sinoči pa smo še enkrat izkoristili privilegij neposrednega stika z glavnim junakom te poletne zgodbe. »Prebral sem nekaj člankov, v katerih sem naveden kot nekdo, ki je odstopil od svoje namere in ki se ga je Mandarić naveličal čakati. To ne drži niti približno. Moja namera ostaja – še več, trdnejša in bližje uresničitvi je kot kadarkoli,« je poudaril Nardin.

In nadaljeval:»Če že govorimo o čakanju, potem sem zdaj jaz kot kupec tisti, ki čaka. Ne pritožujem se, kajti vem, kakšen zaseben opravek ima Mandarić, in tu človek ne more nič. Razumem, spoštujem in sem se pripravljen prilagoditi. Če ne bi bilo tega opravka, bi se dokončen sestanek že zgodil; tako pa čakam Mandarića, da se vrne na začetku prihodnjega tedna in se bo sestanek zgodil takoj zatem. Kot rečeno, dokončen sestanek, kajti s seboj prinašam ponudbo in vse, s čimer mora biti ponudba podkrepljena,« je zagotovil Nardin

Ki pa mu po njegovih besedah nikakor ni vseeno, kdaj pride do podpisa in do prenosa vsega, kar je treba prenesti. »Naj se razumemo: jaz sem tisti, ki se mu tu mudi. Zelo rad bi namreč uredil vse potrebno tako, da bi ujel kakšen teden poletnega prestopnega roka in bi lahko ekipo okrepil z nekaj kakovostnimi nogometaši. Imam načrt, potrebujem le dovolj časa za izvedbo,« nam je zatrdil z obljubo, da bo nas in vas nagovoril takoj, ko bo karkoli novega. 

Članki iz rubrike