Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
1 17.08.2019 08:58:21

Nihče NE MORE verjeti! UF, kakšno NEUMNOST si je privoščil slovenski ČUDEŽNI DEČEK

Jurij Kodrun
Obetavni napadalec je osupnil z neprimerno potezo.

Nogometaši Lieferinga so se v petem prvenstvenem krogu v avstrijski drugoligaški druščini veselili prve zmage. Po dveh porazih in neodločenem izidu so na svojem igrišču s 3:2 premagali Horn.

Benjamin Šeško, ki ima status posojenega igralca Salzburga, je dvoboj začel na klopi za rezervne igralce, trener Bo Svensson je 16-letnega napadalca, za katerega so Domžalčani dobili 2,5 milijona evrov odškodnine, v igro poslal v končnici. V 85. minuti, toda potem se je zgodilo nekaj, kar si ni mogel predstavljati nihče. In nihče ne more verjeti, kaj se je zgodilo. Slovenski čudežni deček, kot mu pravijo mnogi, si je privoščil neverjetno neumnost, zgolj nekaj sekund pozneje je moral predčasno z igrišča. Prislužil si je izključitev.

Na gostujoči polovici igrišča se je zapletel v dvoboj z nasprotnim branilcem, ki ga je povlekel in Benjamin Šeško je padel, nakar se je odzval, kot se ne bi smel. Živčen je s tal brcnil tekmeca, česar sodnik ni mogel spregledati in upravičeno mu je pokazal rdeči karton ter pot pod prho. Seveda bo sledila zaslužena kazen, za po mnenju mnogih največjega upa na sončni strani Alp pa bo to gotovo tudi dobra šola za nadaljevanje kariere ...

Članki iz rubrike