Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Meghan je razlagala, da je kraljica Elizabeta ne ...

berlocnik podpis sarec pocivalsek vlada sta Reporter.si

Sporni Petrolov posel v Rusiji ali kako ...

opozorilo, casalpusterlengo, koronavirus Svet24.si

Okuženi, čeprav niso bili na Kitajskem! V ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

nu
nu
2 12.08.2019 11:41:51

Dvomov ni več! Ivan Simič predsednik SLOVANA, pomagal mu bo tudi BIVŠI SELEKTOR SLOVENIJE!

www.alesfevzer.com
Slovan ima novega predsednika.

Ivan Simič je bil uradno imenovan za novega predsednika Slovana. Nekdanjega prvoligaša je doslej vodil legendarni Pero Lovšin, ki bo po novem podpredsednik. Slovanu, nekoč prvoligašu Slovenije, ki je vzgojil številne znane slovenske nogometaše, pa bodo pomagali tudi številni drugi znani obrazi. Člana upravega odbora sta tako postala Dušan Mes, generalni direktor Slovenskih železnic, in profesor Marko Hočevar, družbo jima bo delal tudi Gregor Tomc, danes prav tako profesor in nekoč član kultnih Pankrtov.

Toda to še ni vse, član strokovnega vodstva Slovana je postal tudi - Zdenko Verdenik! Simiču bo torej pri delu pomagal kar nekdanji slovenski selektor, ki premore tudi bogate izkušnje z delom na tujem. Veliko časa je preživel predvsem na Japonskem.

"Program projekta ND Slovan 2019 - 2023 bo usmerjen predvsem v praktično delo na igrišču. Tako želimo ustvariti zdravo konkurenco, ki je nujno potrebna za kakovost, napredek in dober rezultat. S tem bomo lahko izpolnili glavni cilj, to pa je vzgoja vrhunskega nogometaša. Dobro delo na igrišču mora biti podprto z dobro organiziranostjo kluba na vseh ostalih nivojih njegovega usposabljanja, priključiti bo potrebno tudi druge strokovnjake s pedagoško, psihološko in zdravstveno izobrazbo ter jih ali profesionalno ali prostovoljno vključiti v delo ekip. Zagotovljeni morajo biti ustrezni infrastrukturni pogoji za vzgajanje in učenje mladih nogometašev in natančno načrtovan ter zagotovljen proračun, ki bo omogočal nemoteno delovanje vseh dejavnost podprtih z modernimi pripomočki," pravi nekdanji predsednik Nogometne zveze Slovenije.

GW1_0574
Zdenko Verdenik
Grega Wernig

Članki iz rubrike