ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

nu
nu
25 12.08.2019 09:36:31

BESNI Darko MILANIČ je šokiral VSE! Pred odhodom na Norveško je želel obračunati z ...

Grega Wernig
Vzdušje pred odhodom nogometašev Maribora na Norveško je bilo vse prej kot idealno.

Maribor je po zmagi v 5. krogu Prve lige Telekom Slovenije le navidezno lažje zadihal, tekmo kot tako je namreč zasenčilo dogajanje v pisarni Zlatka Zahovića. Trener Darko Milanič je namreč po tekmi kljub zmagi s 4:2 ponudil odstop, a ga vodstvo kluba ni sprejelo. 

Pred odhodom na Norveško je bil primorski strateg na voljo za izjave in pričakovano je številne predstavnike medijev najbolj zanimalo dogajanje glede njegovega prestopa, glede občutij po številnih žvižgih v Ljudskem vrtu. A vidno besni Darko Milanič je želel vsakič spremeniti temo, celo verbalno obračunati z novinarji. Na vprašanje, ali je odstop ponudil tudi zaradi ali predvsem zadai žvižgov s tribun, je Milanič odgovoril: "Dajmo ... Lahko bi govorili samo o tem, toda za nas je pomembnejše to srečanje, ki je pred nami in na katerem želimo zmagati. Zavedamo se, da bomo potrebovali veliko sreče, veliko znanja. Dajmo govoriti o tem." Ko je eden od novinarjev želel pripomniti, da mora razumeti, da novinarji opravljajo svoje delo, ga je sredi stavka prekinil in povedal: "Vse razumem. Tudi vse sem povedal, da sem ponudil odstop, da smo se pogovorili in da smo se že osredotočili na tekmo." Naslednje novinarsko vprašanje je bilo, kaj Milaniču pomeni podpora kluba, ko se je Zlatko Zahović javno postavil na njegovo stran in ostro kritiziral žvižge, Milanič pa je postal še bolj besen, želel je spremeniti temo: "A se lahko osredotočimo na tekmo?" 

Naslednjih nekaj minut je beseda tekla o Rosenborgu in o težki nalogi, ki čaka Maribor na severu, ob koncu je eden od novinarjev vprašal, ali bo celotno dogajanje na varovance delovalo kot kakšna šok terapija, Milanič pa je še enkrat reagiral jezno: "Karkoli rečem, obrnete po svoje ..."

Članki iz rubrike