reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 12.08.2019 10:26:27

Vstopnice že na voljo, Slovenija vas POTREBUJE: Prihajajo Izrael, Poljska in veliki Lewandowski!

Slovenska nogometna reprezentanca bo 6. in 9. septembra odigrala pomembni kvalifikacijski tekmi s Poljsko in Izraelom. Oba obračuna bosta v Stožicah, kjer se obetata nova praznika slovenskega nogometa.

Navijači si lahko od danes naprej v redni prodaji že zagotovite pakete vstopnic za obe tekmi. Cena paketa znaša 30 €, študenti in dijaki si lahko obe tekmi ogledate za 15 €, v družinskem sektorju pa je cena za odraslega 30 €, za otroke do 14. leta pa 15 €.

Prodaja vstopnic za tekmi s Poljsko in Izraelom sicer poteka v treh delih. Najprej so bile paketne vstopnice na voljo za člane navijaške skupnosti BITI KOT ENO, nato za splošno javnost, od 24. avgusta naprej pa bodo v prodaji tudi posamične vstopnice za obe tekmi.

ČASOVNICA PRODAJE VSTOPNIC:
Od 01.08. do 23.08. prodaja paketa za obe septembrski tekmi– cena paketa 30 €, študent/dijak 15 €, družinski sektor – odrasli 30 €, otroci do 14. leta 15 €
Od 24.08. do dneva posamezne tekme prodaja posamičnih vstopnic – cena za ogled ene tekme 20 €, študent/dijak 10 €, družinski sektor – odrasli 20 €, otroci do 14. leta 10 € .

Na dan posamične tekme bo za vstopnico potrebno odšteti 25 €, študent/dijak bo odštel 12 €, v družinskem sektorju pa 25 € za odraslo osebo in 12 € za otroka do 14. leta.

1170X305_banner_vstopnicePOLxISR


PERSONALIZACIJA IN NAKUP VSTOPNIC PRIVRŽENCEV GOSTUJOČE REPREZENTANCE
Policija je na tekmi s Poljsko uvedla personalizacijo. Ob nakupu je potrebno navesti ime in priimek, naslov, ter elektronski naslov vsakega imetnika vstopnic.

Poljski privrženci bodo lahko tekmo spremljali samo na sektorju za gostujoče navijače (27,28,29,30). Vstopnice lahko poljski privrženci kupijo izključno preko njihove nogometne zveze in sicer preko https://bilety.laczynaspilka.pl/.

V kolikor se bodo privrženci gostujoče reprezentance pojavili na sektorju, ki ni namenjen njim, bodo lahko zaradi varnosti, s strani policije oz. drugega varnostnega organa odstranjeni s stadiona.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:
Gibalno ovirana oseba, ki si želi ogledati tekmo, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

Značke: slovenija, izrael, poljska

Članki iz rubrike