Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

nu
nu
0 08.11.2018 08:38:31

ČESA TAKEGA v Sloveniji pa še ne. Na DERBI se ne bodo odpravili po KOPNEM!

V soboto bodo znova razgrete nogometne strasti na Obali. Še drugič v relativno kratkem času. Spet se bo zgodil obračun večnih rivalov Kopra in Izole, ki je septembra na stadion v ribiškem mestu privabil več kot 2000 gledalcev, tudi na Bonifiki je pričakovati lepo kuliso.

Ob koncu tedna se bodo nadaljevali tudi boji za točke v tretjem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp, znova se bodo razvnele nogometne strasti na Obali. In znova se bo obudilo rivalstvo, ki ga je nekoč občudovala vsa Slovenija. V 13. prvenstvenem krogu zahodne skupine je namreč na sporedu derbi med Koprom in Izolo, ki se bo v soboto na Bonifiki začel ob 15. uri.

Spomnimo, to bo drugi morski spopad v tej sezoni; prvi se je po več kot 23 letih čakanja v šestem krogu zgodil v Izoli. Kulisa na mestnem stadionu je bila izjemna, na tribunah se je zbralo dva tisoč gledalcev, ki so videli zmago Kopra, toda favorizirana zasedba Damirja Milinovića se je morala za uspeh krepko potruditi, gostje so si zmago v vročem ozračju zagotovili šele v končnici.

Največji delež k spektaklu so pristavili domači privrženci. V glavni vlogi so bili člani navijaške skupine Ribari, ki tudi na Bonifiki pripravljajo nekaj posebnega. Oziroma nekaj takšnega pripravljajo že v pričakovanju tekme. Na svoji facebook strani so namreč razkrili, da se bodo na dvoboj z večnimi rivali odpravili na način, ki ga nismo navajeni. Ne po kopnem, temveč po morju – na derbi bodo krenili z barkami. Zbor bo točno opoldne na carinskem pomolu, odhod flote je napovedan 60 minut pozneje, ob želenem odzivu pa se prav gotovo obetajo čudoviti prizori.

Članki iz rubrike