Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.11.2018 15:05:47

To ni pošteno! Odvetnik mladega Dinamovega "izdajalca" razkril, kaj se je v resnici zgodilo

vszi
V zadnjem tednu se je o mladem nogometašu iz Bosne in Hercegovine veliko govorilo. Ajdin Hasić naj bi pretental klub iz Zagreba in na takšen način prekinil pogodbo.

Afera, ki je v sosednji hrvaški dvignila ogromno prahu. Mladi nogometaš iz Bosne in Hercegovine naj bi s pomočjo očeta izigral vodstvo Dinama in na zahrbten način prekinil pogodbo z Zagrebčani.

Dinamo naj bi mu poslal dve pogodbi po pošti, njegov oče pa je v Zagreb vrnil zgolj dokument o prekinitvi stare pogodbe, ne pa tudi tistega, s katerim naj bi Ajdin Hasić podpisal novo pogodbo. S tem je mladi nogometaš postal prost igralec, veliki bosanski talent pa naj bi na takšen način precej lažje prišel do novega kluba. Resno se omenjal celo sloviti Real.



A zdaj se je oglasil odvetnik družine mladega nogometaša, zgodba Davorja Radića pa se precej razlikuje od tiste, ki močno odmeva v javnosti. Oče naj ne bi pretental Dinamo, šlo naj bi za sporazumno prekinitev pogodbe.

"Moram se oglasiti glede nesporazuma, ki je nastal v primeru Hasića. Ni res, kar v zadnjih dneh pišejo mediji. Družina Hasić ni izigrala GNK Dinamo. Ena in edina resnica je ta, da sta se Dinamo in družina Hasić dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Vsak dan v javnost prihajajo nove napačne informacije, ki družino Hasić prikazuje v popolnoma napačni luči. Nikoli ni bilo govora o novi pogodbi, že v preteklosti so bili v Dinamu mnenja, da ni dovolj perspektiven nogometaš, zaradi tega je njegov oče vztrajal pri prekinitvi pogodbe," je za hrvaške medije dejal odvetnik.

Značke: hasić, dinamo

Članki iz rubrike