stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 07.11.2018 15:18:35

Komljenović je VSE POJASNIL: Od kje se poznata z Mandarićem in kakšen je bil PRVOTNI NAČRT predsednika

V pogovoru za hrvaške medije je Fabijan Komljenović, nekdanji odlični nogometaš Dinama in Rijeke, razkril, kako dolgo že pozna predsednika Olimpije Milana Mandarića in kdaj je bil v resnici vzpostavljen prvi stik z ljubljanskim klubom.

Komljenović je pred časom pri Olimpiji postal vodja mladinskega pogona in svetovalec predsednika za športne zadeve. Tako vsaj pravijo v Stožicah, medtem ko se 50-letnega Zagrebčana pogosto naslavlja tudi s športnim direktorjem.


V zadnjem obdobju je deloval v mlajših selekcijah Dinama in bil pred vrati slovenskih prvakov že pred prejšnjo sezono. "Z gospodom Mandarićem sem se spoznal leta 2000, ko je Robert Prosinečki podpisal pogodbo z angleškim Portsmouthom. Po tistem se dolgo nisva srečala, potema pa me je poklical in vprašal, če bi bil trener ljubljanskega kluba," je za T-portal razlagal Komljenović in pojasnil, da je potem v Olimpijo za trenerja prišel Igor Bišćan.

"Letos maja sva bila z Mandarićem spet v stiku, pogovarjala sva se o prevzemu funkcije športnega direktorja. Mislim, da je to posledica mojega dobrega dela v Dinamovih mlajših selekcijah, v katerih smo vzgojili nekaj odličnih nogometašev za prvo ekipo."

Članki iz rubrike