Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 29.10.2014 13:14:46

Šimundža: Domžalam spoštovanje in priznanje, toda ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so po pričakovanjih napredovali v četrtfinale pokalnega tekmovanja, zdaj sledi prvenstveni obračun z Domžalami.

"Veseli spoznanje, da smo se uvrstili v nadaljnje tekmovanje in namenili igralne minute tudi nekaterim mlajšim igralcem. Živko je odigral vseh 90 minut, Dodlek je vstopil. Prišli pa smo tudi do situacije, da je Sallalich dobil polno minutažo, skoraj ves čas je bil na igrišču tudi Biton. Tisti, ki so dobili priložnost, so solidno opravili nalogo," je po minimalni zmagi proti Radomljam dejal Ante Šimundža.


"Gostje so presenetili, ko so se postavili zelo visoko. Smo pa z našo igro med tekmo prišli do številnih obetavnih situacij, a ni bilo dovolj mirnosti pred golom. Eno pa smo izpeljali odlično in odziv obeh sodelujočih je bil izreden," je pristavil trener vijoličastih.

biton andric dw
Drago Wernig - TAKA

Med igralci, ki so doslej igrali manj, je bil še najbolj pod drobnogledom Dudu Biton. Veliko je poskušal, a cilja ni zadel. "Vemo, da je igralec kazenskega prostora. Dobro se znajde pred golom, pri enem udarcu mu je vratnica preprečila zadetek. Mora imeti več mirnosti pri zaključkih, a se še prilagaja na naš način igre. Je pa na dobri poti, če bo tako nadaljeval," je povedal Ante Šimundža, ki je skupaj s svojimi varovanci misli zdaj že preusmeril na naslednji izziv.

Že v petek pod Kalvarijo prihajajo vodilni Domžalčani: "Tekmeci si za doslej prikazano zaslužijo vse spoštovanje in priznanje. So odlična ekipa, toda naš namen je jasen. Vedno in povod nas zanima ves izkupiček."

Članki iz rubrike