Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.09.2024 14:10:04
Deli članek:

Nasprotnik mu je zlomil čeljust, zdaj se je oglasil nesrečni Slovenec: Gesta mojih ...

Utrpel je dvojni zlom čeljusti.

Luka Majcen si v zadnjih letih kruh služi v Indiji, kjer igra odlično in kjer je velik ljubljenec navijačev Punjaba. S svojo nepopustljivostjo, borbenostjo in navsezadnje z zadetki, je zelo cenjen tudi v samem klubu, toda Punjab se bo približno naslednja dva meseca moral znajti brez izkušenega 35-letnika, ki je na tekmi proti Kerali prejel močan udarec v glavo, po brutalnem startu pa je stradala njegova čeljust. 

Zdaj se je Luka Majcen oglasil na svojem Instagram profilu, kjer je delil svoje občutke ob poškodbi in navsezadnje ob gesti svojih soigralcev, ki so zmago na naslednji tekmi posvetili njemu, trener Punjaba je po golu denimo visoko v zrak dvignil dres s številko 99, ki jo v Indiji nosi Majcen. 

"Po navadi ne uporabljam te platforme za preveč osebne zadeve, toda energija, ljubezen in podpora, ki sem je deležen zadnjih nekaj dni, so me prisilili, da to napišem. Gesta mojih soigralcev, trenerjev in celotne ekipe ob včerajšnji tekmi je zgolj potrdila, da sem točno tam, kjer želim biti - v Punjabu, ki je več kot ekipa, več kot klub, ki je - družina. Rad vas imam, fantje," je med drugim zapisal izkušeni napadalec.