Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
21.09.2024 08:42:45
Deli članek:

Elšnik in Drkušić prejela zelo slabo novico: Italijanska policija šokirala vse in ...

Profimedia

Italijanska policija je navijačem Crvene zvezde prepovedala obisk gostovanj njihovega kluba v ligi prvakov pri milanskima kluboma Interju in AC Milanu, je poročala srbska tiskovna agencija Tanjug. Crvena zvezda, za katero igrata slovenska reprezentanta Timi Max Elšnik in Vanja Drkušić, se bo z Interjem pomerila 1. oktobra, z Milanom pa 11. oktobra.

Odločitev je svojim navijačem sporočil beograjski klub. "Notranje ministrstvo Italije je prepovedalo navijačem Zvezde obisk tekem, ki ga bo naš klub odigral v tej državi proti Interju in AC Milanu. Crvena zvezda poziva vse navijače, da ne potujejo na ti dve tekmi, saj jim bo prepovedan tako vstop na tekmo kot zbiranje pred njo. Odločitev velja tako za v Srbiji živeče navijače kot tudi tiste, ki živijo drugod po Evropi."

Ob tem je Crvena zvezda opozorila, da bodo vse vstopnice personalizirane, za vstop pa bo potreben potni list. "Klub na to odločitev ni imel vpliva, navijače pa pozivamo, da jo spoštujejo," so dodali v klubu.

Beograjski klub je v uvodnem krogu elitnega evropskega klubskega tekmovanja v četrtek na domačem terenu izgubil z Benfico z 1:2. Elšnik je odigral celo tekmo, medtem ko Drkušić ni dobil priložnosti.