GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

ro
ro
0 28.01.2023 20:36:39

Zahović v 'norišnici' pred sijajno kuliso v eni izmed glavnih vlog, dvojec Bohar – Živec prav tako opozoril nase (video)

pogonszczecin.pl
Nekdanji član Maribora v polno.

Poljski prvoligaši nadaljujejo boje za točke, od petka do nedelje so na sporedu tekme 18. prvenstvenega kroga, sobota pa je postregla z dramatičnim obračunom Widzew Lodz – Pogon, ki se je v čudovitem ozračju pred polnimi tribunami razpletel z izidom 3:3 (0:1). Zlasti drugi polčas je bil prava "norišnica", po vodstvu gostov do odmora  v polno je zadel Kamil Grosicki  sta se mreži zatresli kar petkrat. Najprej je za izenačenje poskrbel Bartlomiej Pawlowski, Sebastian Kowalczyk je Pogonu znova zagotovil vodstvo, ki je po zaslugi Ernesta Terpilowskega trajalo zgolj 240 sekund, v 86. minuti pa se je zdelo, da je zmagovalec odločen. Na sceno je stopil Luka Zahović, ki se je odlično odzval v kazenskem prostoru in hladnokrvno zadel za še tretjo prednost zasedbe iz Szczecina. Sedemindvajsetletni Mariborčan je vroč spopad sicer začel na klopi, na zelenico je prišel po slabi uri igre. Po njegovem četrtem golu v dozdajšnjem delu prvenstva in devetem v vseh tekmovanjih so se gostujoči navijači že veselili vsega izkupička, toda prezgodaj, v deveti minuti sodniškega dodatka so imelidomačini na voljo najstrožjo kazen, ki jo je izkoristil Martin Kreuzriegler.

Obilo razlogov za zadovoljstvo ima dvojec Damjan Bohar – Saša Aleksander Živec. Zaglebie je gostoval v Vroclavu in s prepričljivo zmago s 3:0 osvojil ves izkupiček, uspeh ima močan slovenski pridih. Prekmurec je podal za prvi gol, ki ga je po dobre pol ure igre dosegel Kacper Chodyna, za vodstvo gostov z 2:0 je zadel izkušeni Primorec. In to samo 240 sekund za tem, ko je vstopil na igrišče. Zamenjal je soigralca s sončne strani Alp, v šele svojem drugem nastopu v tej sezoni je žogo spravil v mrežo s strelom s približno 14 metrov po podaji z desne strani. Globoko v sodniškem dodatku je končni izid postavil Tomasz Pienko.

Članki iz rubrike