Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 28.01.2023 19:42:12

Barcelona osvojila tri pomembne točke

Nogometaši Barcelone so v 19. krogu španskega prvenstva zmagali 1:0 na gostovanju pri Gironi. Veselje ob petnajsti zmagi in potrditvi vodstva na lestvici je malce skazila poškodba Ousmana Dembeleja.

Francoski napadalec je igrišče zapustil v 25. minuti zaradi bolečin v mišici leve noge. To je njegova prva poškodba po prihodu trenerja Xavija Hernandeza oziroma novembru 2021.

Barcelona je imela po odhodu Dembeleja z igrišča precejšnje težave v napadu, saj sta v zasedbi zaradi kazni manjkala Ferran Torres in Robert Lewandowski. Zadela je praktično iz edine priložnosti; v 61. minuti je podajo Jordija Albe in slabo posredovanje vratarja Girone Paula Gazzanige izkoristil Pedri.


Barcelono ta teden znova čakata dve preizkušnji. 1. februarja bo pri Betisu odigrala zaostalo tekma LaLige, prihodnjo nedeljo pa bo gostila zasedbo Seville.

Devetnajsti krog se je začel v petek z zmago Almerie proti Espanolu (3:1), na današnji prvi tekmi je Cadiz premagal Mallorco (2:0), zvečer pa bosta še obračuna Sevilla - Elche in Getafe - Betis.

V nedeljo sledijo Valladolid - Valencia, Osasuna - Atletico Madrid, Celta Vigo - Athletic Bilbao in Real Madrid - Real Sociedad, v ponedeljek pa še Villarreal - Rayo Vallecano.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike