kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
10 28.01.2023 17:08:30

Jojo Iličić brutalno iskreno: "V Maribor sem prišel praktično iz gostilne"

Grega Wernig
Brutalno iskren intervju Josipa Iličića.

Josip Iličić si je na pripravah v turški Antalyji čas vzel tudi za balkanske medije. V pogovoru se je dotaknil številnih tem, med drugim tudi o zanimanju Crvene zvezde in vrnitvi v Maribor.

"Zelo lepo se je vrniti domov. Odločil sem se, da se vrnem vsaj za pol sezone in pridem malo k sebi. Naveličal sem se igranja vsake tri dni. Tovrsten tempo me je utrujal. Po vsem, kar sem preživel, sem moral spustiti žogo, priti domov in znova spregovoriti po naše, pa tudi znova najti samega sebe kot nogometaša. V zadnjem času v Italiji ni delovalo, kot bi moralo biti. Nekatere moje, morda napačne odločitve, so me pripeljale do tega, da sem zdaj prišel domov in uživam v nogometu. To, kar najraje počnem. Uresničila se mi je največja želja, da bi bil spet na igrišču, in iskreno povem, da mi še nikoli ni bilo bolje kot zdaj."

In vrnil se je v Maribor. "Rad sem direkten, moj cilj je, da postanemo boljši. To je največji klub v Sloveniji. Zmagovalno miselnost skušam prenesti na ekipo. Na igrišče sem prišel praktično iz gostilne. Nisem treniral, težko je bilo. Na srečo nisem bil nikoli huje poškodovan. Zdaj sem v formi, treniram vsak dan. Kariero sem naredil na kakovost, ne na fiziko. Nogometa sem se naučil na ulici, tako bom igral do konca. Ko fizično ne bom več mogel, bom odnehal."


CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI




Značke: josip-ilicic, maribor

Članki iz rubrike