pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ro
ro
0 21.01.2023 19:59:29

Vojna za oblast vpliva na Dinamo?! Tim Matavž debitiral v Maksimirju, nekdanji 'kiks' vratar Olimpije v eni od glavnih vlog

HNK Gorica
Zagrebčani zgolj remizirali.

Pri južnih sosedih se je začel drugi del prvenstva, sobota je postregla z dvema preizkušnjama 18. kroga. Osijek in Rijeka sta se razšla z izidom 1:1, Mario Jurčević je za Slavonce na levem bočnem položaju odigral vseh 90 minut, presenečenje pa se je zgodilo v Maksimirju. Vojna za oblast med aktualnim vodstvom modrih in Zdravkom Mamićem, ki je pred zaporno kaznijo pobegnil v Međugorje, očitno vpliva tudi na slačilnico. Ante Čačić, ki poslej opravlja tudi naloge športnega direktorja in njegovi varovanci so se v zahtevnih zimskih razmerah z zadnjeuvrščeno Gorico razšli zgolj z izidom 0:0. V eni od glavnih vlog je bil nekdanji vratar Olimpije Ivan Banić, ki je navijačem zeleno-belih s svojimi 'kiks' posredovanji povzročil kar nekaj sivih las, na stadionu, ki hrvaški prestolnici nikakor ni v ponos, je svoje delo opravil zelo dobro. Delež k uspehu gostov je pristavil tudi Tim Matavž, ki je po zgolj nekaj treningih z ekipo na zelenico stopil v 77. minuti in debitiral v HNL.

Dinamo ima po tretjem remiju na vrhu lestvice pred najbližjim zasledovalcem Hajdukom sedem točk naskoka. Že v nedeljo bi bila lahko prednost precej manjša, toda po dvoboju s Šibenikom bodo Dalmatinci znova imeli tudi tekmo več od večnih rivalov.

Članki iz rubrike