sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
0 21.01.2023 18:10:04

Kapetan Mure o prestopu Tia Cipota in ... Luke Bobičanca!

Martin Metelko
Preteklo obdobje v Fazaneriji sta zaznamovala odmevna prestopa.

Mura je med tednom potrdila rekordni prestop Tia Cipota. Spezia bo Sobočanom takoj in zdaj odštela 900 tisoč evrov odškodnine, aktivirani dogovorjeni bonusi i lahko znesek krepko povečali, črno-belim pripada tudi delež od morebitne naslednje prodaje. "Zelo sem ponosen in vesel zaradi njega. Tio si je to zaslužil. Pohvaliti moram strokovno vodstvo, ki je mlademu igralcu namenilo potrebno zaupanje, toda na terenu je pokazal, da si je to zaslužil. Vsa čast! Lahko mu le čestitam, a poslej bo moral delati še desetkrat bolj, da bi dokazal, da je sposoben igrati tudi na takšni ravni," se je odzval Žiga Kous.

Odmeven je bil tudi prestop Luke Bobičanaca, medžimurski vezist se je preselil k tekmecem. "Kariere nogometašev so kratke. Vsak ima svojo zgodbo, svojo pot. Luka je Muri dal ogromno. Lahko se mu le zahvalimo za to, kar je naredil za nas in klub. Tudi v Celju mu želim vse najboljše, verjamem le, da proti nam ne bo igral pretirano dobro."

Črno-beli pridih v knežjem mestu so okrepila še Matko Obradović in Žan Karničnik, vsi trije so se pridružili Ninu Koutru. Povrhu že spomladanska premiera ponuja dvoboj grofov in murašev, 11. februarja bo na stadionu Z'dežele pokalo. "Na gledamo na to na tak način. Na to se ne oziramo. Smo profesionalci, tako kot vse ostale tekme, tudi ta prinaša tri točke. In nič več. Tako se bomo dvoboja tudi lotili," je z mirnim glasom zagotovil kapetan prvoligaša iz Fazanerije.

Članki iz rubrike