Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ro
ro
0 21.01.2023 16:54:15

Koper odigral prvo tekmo na turških tleh, na nasprotni strani je bila Crvena zvezda

FK Crvena zvezda
Trenutek odločitve v 13. minuti.

Koprčani so na osrednjem delu priprav v Turčiji odigrali prvo od predvidenih treh prijateljskih srečanj. Varovanci Zorana Zeljkoviča so se udarili s Crveno zvezdo, ki je zmagala z 1:0 (1:0), edini gol je v 13. minuti s čudovitim volej udarcem dosegel Lazar Nikolić. V prvem polčasu so bili rdeče-beli z Marakane podjetnejši, v nadaljevanju je bilo dogajanje precej bolj enakovredno, v 55. minuti je Rudi Požeg Vancaš stresel prečnik. Slovensko-srbski spopad je bil zelo tekmovalen, močnih dvobojev in taktične discipline ni manjkalo.

Za kanarčke so od prve minute igrali Golubović, Palčič, Novoselec, Bilić, Šimčak, Correia, Vešner Tičić, Fanimo, Kotnik, Požeg Vancaš in Osuji, v nadaljevanju so vstopili še Kambič, Mittendorfer, Milovanović, Koderman, Benedičič, Hrvatin, Krajinović, Jašaragić, Siljadžić in Wilkins.

Zvezda se je predstavila v postavi Borjan (od 62. Vasiljević), L. Nikolić (od 62. Gobeljić), Milunović (od 62. Leković), Eraković (od 46. Pankov), Azarov (od 62. Srnić), Mijailović (od 62. Krstičić), Kanga (od 62. V. Nikolić), Ivanić (od 62. Kangva), Bukari (od 62. Prucev), Mitrović (od 46. Ibrahim), Katai (od 62. Motika).

Članki iz rubrike