Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
0 31.10.2022 13:28:26

Ante Šimundža je pred spopadom z Josejem Mourinhom malce trpel, Žan Karničnik pa ... (video)

ludogorets.com
Ludogorec uspešen v bolgarskem prvenstvu

Ante Šimundža si je z Ludogorcem že zagotovil evropsko pomlad. Vprašanje je le, ali bo pot nadaljeval v izločilnih bojih lige Europa ali konferenčne lige, z odgovorom bo postregel četrtkov spopad v večnem mestu proti Romi. Serijski bolgarski prvaki za drugo mesto v skupini C potrebujejo remi, mariborski strokovnjak bo poskušal zagreniti življenje Joseju Mourinhu.

V pričakovanju gostovanja v italijanski prestolnici je zasedba iz Razgrada, v kateri znova ni bilo Žana Karničnika, opravila obveznost v domačem prvenstvu. Na svojem stadionu je s 3:1 ugnala Septemvri, a slovenski trener je na klopi tudi malce trpel. Gostje so namreč do 40. minute vodili, nakar so njegovi varovanci poskrbeli za preobrat. Še pred odhodom na odmor ga je začel Matias Tissera, v šesti minuti nadaljevanja je Olivier Verdon realiziral najstrožjo kazen, za končni izid je po dobri uri igre zadel Show.

"Zelo pomembna zmaga, naredili smo naslednji korak proti želenemu cilju. Prvi in drugi polčas sta se precej razlikovala. V prvem nismo bili na primerni ravni. Nekateri igralci, ki so dobili priložnost, so očitno menili, da bo dvoboj lažji. V nadaljevanju smo bili takšni, kot smo želeli biti, zdaj razmišljamo o Romi," je po novem uspehu med drugim povedal Ante Šimundža.

Ludogorec je na drugem mestu na lestvici, s tekmo več in dvema točkama več je na vrhu CSKA. K temu dodajmo, da je Septemvri do nedavnega vodil nekdanji trener Zavrča in Kopra Slavko Matić, ki se je medtem preselil v gansko prestolnico Akro, kjer je prevzel vodenje ekipe Hearts od Oak

Članki iz rubrike