franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
5 31.10.2022 11:00:17

Pri Realu kričijo: Bili smo oškodovani! (video)

Profimedia
Nogometaši madridskega Reala so v tekmi 12. kroga španske lige igrali le neodločeno 1:1 proti Gironi. Z remijem so se sicer vrnili na prvo mesto lestvice, toda zdaj imajo le še eno točko prednosti pred velikim tekmecem Barcelono.

Madridčani so se pomerili z Girono, ki je bila pred dvobojem predzadnja na lestvici. Toda statusa favorita domačim ni uspelo upravičiti, dolgo so se mučili s trdoživimi in v obrambi zelo discipliniranimi tekmeci. Strli so jih šele z zadetkom Viniciusa v 70. minuti, a je deset minut pozneje posredoval VAR, ki je opazil, da naj bi Marco Asensio igral z roko v svojem kazenskem prostoru, enajstmetrovko pa je izkoristil Cristhian Stuani. Domači so sicer v 90. minuti še enkrat spravili žogo v mrežo, toda spet je posredoval VAR in gol Rodryga ni bil priznan zaradi prekrška nad vratarjem, ki je pred tem žogo že imel pod nadzorom.

Najstrožja kazen je dvignila obilo prahu, pri Realu ne dvomijo, da so bili oškodovani. "Nerad govorim o sojenju, ampak vse je jasno. 'Penal' ne bi smel biti dosojen, ker je Asensia žoga zadela v prsa. Izmislili so si roko. Ta situacija me je presenetila, zgodila se je v pomembnem trenutku dvoboja. Bili smo na pravi poti, na koncu nas je ta kazenski strel drago stal in imamo na lestvici dve točki manj. Ta epizoda je škodila zabavi," je med drugim dejal trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti, Real se je zelo kritično odzval tudi na svoji spletni strani.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike