stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 12.07.2021 20:39:43

VELIKI UP slovenskega nogometa z NOVO POGODBO! Športni direktor mu je v prihodnosti NAPOVEDAL TOLE!

Martin Metelko
Nova pogodba ga veže do leta 2026.

Benjamin Šeško, eden največjih talentov slovenskega nogometa, je predčasno podaljšal pogodbo z Red Bullom iz Salzburga. Prejšnji dogovor ga je z Rdečimi biki vezal do konca prihajajoče sezone, zdaj pa je zvestobo obljubil vse do leta 2026.
Visokorasli napadalec je prejšnjo sezono kot posojen nogometaš igral za drugoligaša FC Liefering in na 29 tekmah prispeval 21 zadetkov ter 6 asistenc.


"Zelo sem zadovoljen, da mi klub tako zaupa. V zadnjih dveh letih sem se moral privaditi na nogomet na profesionalni ravni, zdaj pa je čas, da naredim naslednji korak. Vem, da bom moral trdo delati in ostati osredotočen," je ob podpisu nove pogodbe povedal Šeško.
Naslovnico uradne strani kluba krasi naslov Nogomet prihodnosti: Šeško podaljšuje. Več kot očitno je, da bo Salzburg resno računal na 18-letnega Slovenca.
"V zadnjih mesecih je Benjamin pokazal ogromno napredka, zaigral je tudi za člansko reprezentanco Slovenije. Zato smo veseli, da smo lahko njegovo pogodbo predčasno podaljšali in da bomo lahko podpirali naslednje korake v njegovi karieri. Ima vse predispozicije, da se razvije v vrhunskega, mednarodno priznanega napadalca," je slovenskega mladeniča hvalil športni direktor Red Bulla Christoph Freund.

Članki iz rubrike