nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 12.07.2021 15:51:48

URADNO: Olimpija potrdila PRIHOD nekdanjega mladega HRVAŠKEGA REPREZENTANTA!

alesfevzer.com
Z zmaji je podpisal dveletno pogodbo.

Kar se je napovedovalo že dopoldne, so pri ljubljanskem klubu zdaj tudi uradno potrdili. Ekipi Olimpije se je pridružil Dino Špehar. Sedemindvajsetletni hrvaški napadalec je zmajem obljubil zvestobo do 30. junija 2023.


Nekdanji reprezentant hrvaških mladinskih selekcij je svojo kariero začel v mladinski šoli Osijeka, pri katerem je tudi prvič zaigral v članski konkurenci. Leta 2011 je prestopil v Dinamo Zagreb, iz katerega je bil kasneje posojen v zagrebško Lokomotivo in NK Istro. Kasneje je zaigral tudi v tujini, najprej za romunski Cluj, pol sezone je preživel v albanskem prvenstvu, nazadnje pa je igral za slovaški klub SFK Sered.

»Takoj, ko sem prišel v Ljubljano, sem spoznal, da je to prekrasno mesto. Na treningih sem spoznal soigralce ter osebje kluba in vsi so me zelo lepo sprejeli. Moji cilji so visoki, a osebne cilje vedno postavljam ob stran. Kot napadalec si seveda želim dosegati zadetke, ampak na prvem mestu je ekipa in ekipni uspeh. Prišel sem v velik klub, ki osvaja trofeje, in upam, da bomo z dobrim delom letos prišli do novih lovorik,« je ob podpisu pogodbe povedal Špehar.

Članki iz rubrike