bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 12.07.2021 16:25:57

KONEC UGIBANJ! Tukaj je POJASNILO Marka Šulerja! MARCOS TAVARES bo v naslednji sezoni ...

Grega Wernig
Tavares ostaja v klubu.

Kot smo poročali pred nekaj urami, je Marcos Tavares na svojem Facebook profilu objavil zapis, s katerim je napovedal, da se po koncu prihajajoče sezone poslavlja od zelenice Ljudskega vrta. Objava je bila nato nekaj minut kasneje izbrisana, zdaj pa so uradno izjavo podali tudi v mariborskem klubu.


"Prišel je tudi ta čas. Vstopamo v zadnjo sezono, ko bo še mogoče videti Marcosa Tavaresa na igrišču. Skupna zgodba, ki neprekinjeno traja 13 let in pol, se bo nadaljevala v prihodnjih mesecih z mentorstvom in usmerjanjem nove vijol’čne generacije," so zapisali na uradni strani NK Maribor.

“Gre za zadnjo kapetanovo pogodbo, ki je pripravljena na način, da se potem preseli v druge vode. Torej z igrišča v pisarne. V pogovorih je prevladala obojestranska želja, da Marcos ostane v klubu tudi v prihodnje in me veseli, da imamo skupno pot. Pripravlja se slovo, kot se za kapetana, kot je Marcos, za legendo kluba z vrha vseh seznamov spodobi. Dobro vemo, kakšen pečat je dal Marcos klubu in kaj je klub naredil za njega. Zato bomo poskrbeli, da se zgodba ne konča, ampak gre naprej v drugačni obliki. Najprej pa ostaja Marcos v slačilnici kot mentor, pomočnik na igrišču, potem bomo poiskali najbolj primeren trenutek za uraden zaključek aktivne zgodbe v vijoličastem in poslovilno tekmo, ki bo dogodek, kot ga, upam, Maribor ob podobni priložnosti ne pomni,” je podaljšanje in utrditev sodelovanja z dolgoletnim kapetanom predstavil športni direktor Maribora Marko Šuler.

Članki iz rubrike