nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 12.07.2021 14:04:46

Ne eden, temveč DVA ODHODA iz Ljudskega vrta! Športni direktor Marko Šuler je razkril, da se od Maribora poslavljata ...

Grega Wernig
Zanimive novice iz Ljudskega vrta.

V pričakovanju torkove poti v Armenijo, kjer Mariborčane čaka povratna tekma 1. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo, so iz Ljudskega vrta sporočili, da dva nogometaša ne bosta več oblekla vijoličastega dresa. To sta vratar Ivan Sušak, preizkušnjo pa je končal tudi nekdanji član Manchester Uniteda Max Taylor. 

"Ivan si, razumljivo, želi več minut in možnosti za branjenje, klubska filozofija pa je, da pri kadrovanju skušamo omogočati priložnost igralcem iz lastne nogometne šole. Jug in Bergsen sta naša trenutna vratarska naveza, kot naslednji pa je tukaj Samo Pridgar, v katerega verjamemo in ima zaupanje na razvojni poti. Ivanu pa je v skupnih mesecih pokazal visoko mero profesionalizma, z ustreznim odnosom in mu želimo vso srečo v nadaljevanju kariere," je odločitev o tem, da 23-letni vratar ne bo več član Maribora, pojasnil Marko Šuler.

Pogodbe z vijoličastimi pa ne bo podpisal 21-letni angleški branilec: "Ima kvaliteto, ampak trenutno ne more pomagati moštvu. Max je dobil priložnost, če bi se izkazal kot takojšnja rešitev pri krepitvi obrambne vrste, kar pa zaradi zaostanka v telesni pripravljenosti ni uresničljivo. Tako kot Ivanu se mu zahvaljujemo za prizadevnost in profesionalnost, fant ima kvaliteto, a smo potrebovali igralca, ki bi lahko bil takoj konkurenčen."

Članki iz rubrike