kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 12.07.2021 12:06:09

Čustven IZLIV Neymarja! Poglejte, KAJ SPOROČA Messiju! "Ku*bin sin, premagal ..." (video)

PROFIMEDIA
"S tem se še nisem naučil spopadati."

V finalu je pač vedno tako, da se konča s solzami sreče na eni in solzami razočaranja na drugi strani. Nič drugače ni bilo v nedeljo, ko sta se na Maracani za naslov južnoameriških prvakov udarila največja rivala; reprezentanci Argentine in Brazilije.
Messi je v svojem desetem poskusu na velikih tekmovanjih končno dvignil lovoriko z Argentino, Neymar pa bo moral na svojo prvo Copo še čakati.
Velika prijatelja, ki sta se dobro spoznala pri Barceloni, sta se po zadnjem sodnikovem žvižgu dolgo objemala, zdaj pa je brazilski zvezdnik Messiju namenil še zapis na svojih družbenih omrežjih.

"Porazi me bolijo, zelo bolijo. S tem se še nisem naučil spopadati. Včeraj, ko sem izgubil, sem objel največjega in najboljšega v zgodovini. Moj prijatelj, moj brat Messi. Bil sem žalosten, ko sem ga objel, sem mu rekel: 'Kur*bin sin, premagal si me!' SOVRAŽIM IZGUBLJATI! Ampak ta človek je norec. Spoštujem vse, kar je naredil za nogomet in kar je naredil zame. Uživaj v tem naslovu, nogomet je čakal na ta trenutek! Čestitke, brat," je na družbenem omrežju zapisal Neymar in priložil še posnetek objema. Bosta prijatelja v prihodnje še kdaj združila moči? Messi je v tem trenutku še vedno prost igralec.

Značke: neymar, messi

Članki iz rubrike