franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 02.01.2021 16:31:20

RIJEKA bi utegnila za SLOVENSKEGA REPREZENTANTA in nekdanjega člana OLIMPIJE odšteti 1,5 milijona evrov

Martin Metelko
V zasedbi Simona Rožmana je kar nekaj posojenih igralcev.

Za Rijeko je uspešen jesenski del sezone, h kateremu so v precejšnji meri prispevali tudi posamezniki, ki imajo na Rujevici status posojenega igralca. V to skupino spada tudi slovenski reprezentant Adam Gnezda Čerin, ki je na Kvarner prišel iz Nürnberga in se dobro znašel, Simon Rožman mu zaupa.

Hrvaški prvoligaš se zdaj spogleduje s tem, da bi postal njegov igralec. Rijeka ima namreč možnost odkupa pogodbe, mediji pri južnih sosedih pa poročajo, da bi morala za to nemškemu drugoligašu odšteti okrog 700 tisoč evrov nadomestila. Približno toliko pa bi morali nakazati tudi zagrebškemu Dinamu za Luko Menala, ki je še eden v skupini posojenih. Nekdanji član Olimpije se je ekipi pridružil pozneje, nakar je v končnici prvega dela sezone pokazal svojo kakovost in Rečani bojda resno razmišljajo o tem, da bi si ga prisvojili. Tako kot Adama Gnezdo Čerina, a dokončna odločitev naj bi vendarle padla poleti.

Gre za znesek, ki na naših prostorih nikakor ni majhen, toda za Rijeko se je takšen model v bližnji preteklosti že izplačal. Antonio Čolak je iz Hoffenheima prišel na posodo, klub z Rujevice je njegovo pogodbo odkupil za 850.000 evrov in ga potem kot prvega strelca HNL grškemu Paoku prodal za tri milijone ...

Članki iz rubrike