Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
02.01.2021 15:29:01
Deli članek:

REAL potrkal na vrata ZVEZDNIKA BAYERNA in mu ponudil 193.000 evrov TEDENSKE PLAČE

Reuters

Kraljevi klub namerava okrepiti obrambno vrsto.

Vstop v novo leto za mnoge igralce, ki jim bo poleti potekla pogodba, pomeni začetek resnega spogledovanja z novimi delodajalci, v to skupino spada tudi David Alaba. Ni skrivnost, da je avstrijski zvezdnik zavrnil podaljšanje sodelovanja z bavarskim velikanom, ki mu je ponujal 200 tisoč evrov tedenske plače.

"Ogromno smo se pogovarjali, od začetka je bil naš cilj podpis nove pogodbe. Zaključni sestanek smo imeli oktobra, od takrat se nismo pogovarjali. Če sem iskren, smo v pogovore z njegovim menedžerjem Pinijem Zahavijem in očetom vložili zelo veliko. Samo da bi moral reči," je že jeseni razkril predsednik Karl-Heinz Rummenigge, ugledna Marca pa medtem poroča, da je v zaključno operacijo 'projekta Alaba' krenil Real. Prav tako že nekaj časa ni pretirana skrivnost, da bi ga kraljevi klub rad privabil v svoje vrste, vsekakor pa je zanimivo, da naj bi bila prva ponudba Reala nižja od Bayernove. Deset milijonov neto letnega zaslužka za štiriletno pogodbo, kar znese 193.000 evrov na teden.

Ampak to je kljub vsemu še vedno 'tipanje terena', mnogi pa so prepričani, da Madridčani ne bodo iz rok izpustili priložnosti, da bi se okrepili z izjemno kakovostnim igralcem brez odškodnine. A hkrati je prav tako res, da je snubcev še nekaj ...