franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 22.10.2020 09:10:53

Slovenec po dvoboju z MESSIJEM o menjavi dresov: Ne boste verjeli, čigavega je hotel in kaj JE SLEDILO!

Reuters
Ujeli smo ga v trening kampu Ferencvarosa, kjer je čakal na testiranje. Slednje je postalo del vsakdana najboljših nogometašev. Testiranje pred tekmo, testiranje po njej. To je nova realnost Mihe Blažiča, ki je s svojim Ferencvarosem v torek gostoval na kultnem Camp Nouu ter izgubil proti Lionelu Messiju in druščini. Po telefonu je deloval utrujen, kako tudi ne bi, ko pa se je zgolj nekaj ur poprej pomeril proti za mnoge najboljšim nogometašem vseh časov.

"Bilo je … Hmmm … Lepo in težko," je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN uvodoma dejal osrednji branilec slovenske reprezentance in v razkril, kako je bilo igrati tekmo proti sloviti Barceloni. V smehu je pojasnil svoje besede. "Težko, ker smo igrali proti eni najboljših ekip na svetu, in lepo, ker smo igrali proti eni najboljših ekip na svetu." Je bilo tudi čudno, glede na to, da je eden največjih stadionov na svetu, na katerem se na največjih spektaklih zbere okrog 100 tisoč gledalcev, sameval? "Čudno? Niti ne, po petih minutah si tako ali tako osredotočen zgolj na dogajanje na igrišču, tako da pozabiš na vse okrog sebe, na to, da je tako velik stadion prazen in da na njem ni gledalcev," je odvrnil Blažič. Slednji je z madžarskim prvakom v Kataloniji po pričakovanjih izgubil z več goli razlike. Na koncu je Barca slavila z izidom 5:1, zadnja dva gola je zabila celo z igralcem manj, saj je bil pri Kataloncih izključen izkušeni Gerard Pique.


Ravno zaradi slednjega je Blažič po tekmi čutil malce dodatnega razočaranja. Kljub temu, da v teh koronačasih menjavo dresov močno odsvetujejo, si je slovenski reprezentant želel tistega, ki ga je med tekmo nosil legendarni član Barcelone. Toda Pique je predčasno zapustil zelenico Camp Noua, na koncu se je moral Slovenec 'zadovoljiti' z dresom Clementa Lengleta. "Ne vem, ali vam smem to povedati … No, bom povedal. Po koncu tekme sem zamenjal dres z enim izmed nogometašev Barcelone, in sicer z osrednjim branilcem Lengletom. Želel sem si Piquejevega, vendar je prejel rdeči karton in ga nisem mogel dobiti," je kolegom s tiskane izdaje med drugim razkril Blažič.

CELOTEN POGOVOR S SLOVENSKIM REPREZENTANTOM MIHO BLAŽIČEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike